3. Köprüye Yavuz Sultan Selim adı verildi.

Padişahın kemikleri sızlayacak....

Ben olsam bir kadın mucit ya da kahraman seçerdim. Mesela Türkan Saylan....

Köprüyü ağaçları keserek yapmazdım zaten orası ayrı...

tayyip erdoğan köprüye kadın ismi verecek ha, hem de Türkan Saylan, paralel evrende belki

Son düzenleme:

hislerime tercüman olmuşsunuz..ağzınıza sağlık

bence de YAVUZ SULTAN SELİM ismi süper olmuş cuk oturmuş

100.000 Alevi vatandaşın katili Yavuz Sultan Selimin adını 3.köprüye bilerek koyduğun için bir sünii vatandaş olarak isyan ediyorum...

Bence birilerine inat isim koysaydi. Koprunun adi "RECEP TAYYIP ERDOGAN" olurdu:))

100.000 Alevi vatandaşın katili Yavuz Sultan Selimin adını 3.köprüye bilerek koyduğun için bir sünii vatandaş olarak isyan ediyorum...

duyarlılıgından dolayı tesekkur edıyorum sana arkadasım keske baska ınsanlarda bunu anlayabılse

Birilerinin istediği birilerini çok kızdırıyorsa onda diretmenin manası yok.
Aleviler alınmış işte köprünün adı Yavuz Sultan Selim olmazsa eksilmeyiz ama olursa eksiliriz.

Kardestık ya hanı hepımızı kucaklamıstı ya bosbakanımız cemevlerıne gdıp sov yapmayı da bılıyordu allah buyuk ne dıyelım

Neden ki?

Recep Tayyip Erdoğan 100.000 aleviyi öldüren bir padişahtan daha mı kötü sizin gözünüzde?

Insan destek verdigine kotu gozle bakmaz ki..
Diger koprulerin adindan yola cikarak bu isim verilmistir diye dusundum. Ayrica tek basina karar verilmemistir heralde. illaki baskalarininda onayi vardir.

Diger koprulerin adindan yola cikarak bu isim verilmistir diye dusundum. Ayrica tek basina karar verilmemistir heralde. illaki baskalarininda onayi vardir.

Anladım,teşekkür ederim.

Desteklediğiniz için birşey yapıyorsa biliyordur,birilerinede danışmıştır.
Sizin araştırmanıza gerek yok yani.

Çiller zamanında 3. köprü muhabbetleri olduğunda 3. köprü cinayettir diyen başbakanın kendisiydi ne oldu şimdi ne değişti?

Köprüye ağaçların arasından geçilerek gidilecek hiçbir ağaç katledilmeyecek dedi başbakan teke tek programında onu unutmucaz zamanı gelince hatırlatıcaz.

Yavuz Sultan Selim isminin konuşmasının bir tek mantığını bana söyler misiniz devlete ülkeye ne gibi bir hayrı olmuş mesela İstanbul'a. Hem de bu kadar uc noktaların padişahıyken alevilerin çok hassas olduğu bir noktada ayrışma yapar gibi bu ismi koymak neden daha herkesin birleştiği hem fikir olduğu bir isim olamaz mıydı. Biz hepimiz kürdü, alevisi,lazı, çerkezi bu toprakları paylaşıyoruz ve bu insanların hassas noktalarını neden deşiyoruz. Neden Mustafa Kemal ya da Atatürk düşünülmüyor, neden hep padişah ismi koymak zorundayız Fatih Sultan Mehmet tamam İstanbul'u fethetmiş sonuna kadar hakkediyor da her köprüye padişah ismi koyma zarureti mi var. İstanbul'un belediye otobüsünün rengine bile anket yaparak karar veren bir yönetim bu isimde neden halka sorma gereği duymadı?

bir köprünün adı Boğaziçi köprüsü öbür köprünün adı sadece Fatih Sultan Mehmet köprüsü o da İstanbul'u fethettii için yakışır.

İkinci kere padişah ismi koymanın ne anlamı var. Yavuz Sultan Selim'in İstanbul'a ne katkıları olmuş köprüye ismini koyacak kadar?

Istenmeyen bir isimse eger, imza toplanir gereken yere basvuru yapilir. Bir Turk olarak hic bir irkla sorunum yok, her irktan cevremde insan var.
Yasal yolla halledilicek bir konuyu niye hakaretle baskasina kabul ettiriyim ki??

İşte bu sefer bunu yapmayıp daha farklı bi isim bulunabilirdi..
Şunu merak ediyorum ilk kimin akına geldi bu isim ..
Nasılsa adı belli değilmi köprünün..
3. köprü der dururuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…