100.000 Alevi vatandaşın katili Yavuz Sultan Selimin adını 3.köprüye bilerek koyduğun için bir sünii vatandaş olarak isyan ediyorum...
Padişahın kemikleri sızlayacak....
Ben olsam bir kadın mucit ya da kahraman seçerdim. Mesela Türkan Saylan....
Köprüyü ağaçları keserek yapmazdım zaten orası ayrı...
3. köprüye Yavuz Sultan Selim adının verilmesi iyi bir seçim bence.. 3. köprünün olması da iyi.. bu 3. köprüye karşı çıkan Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşları köprü yapılınca kullanmayın tamam mı?
İnsanların neden bu kadar ön yargılı ve geri görüşlü olduğunu anlayamıyorum. Ulaşım için her türlü kolaylığı yapıyorlar. Her seferinde itiraz ediyorsunuz daha sonra da hepiniz o yolları kullanıyorsunuz. Zamanında Metrobüs içinde itiraz edilmişti ama şimdi o itiraz edenlerin hepsi metrobüsçü olmuş
Bulunduğunuz ortamda mutlu olmayı, beğenmeyi öğrenin. İtiraz eden arkadaşlarım daha iyisini yapabiliyorsanız gidin yapın...
Amacım kimseyi kırmak değil sadece kendi düşüncemi belirtmek istedim Herkese hayat yolunda mutluluklar diliyorum
100.000 Alevi vatandaşın katili Yavuz Sultan Selimin adını 3.köprüye bilerek koyduğun için bir sünii vatandaş olarak isyan ediyorum...
Bence birilerine inat isim koysaydi. Koprunun adi "RECEP TAYYIP ERDOGAN" olurdu:))
Neden ki?
Recep Tayyip Erdoğan 100.000 aleviyi öldüren bir padişahtan daha mı kötü sizin gözünüzde?
Insan destek verdigine kotu gozle bakmaz ki..
Diger koprulerin adindan yola cikarak bu isim verilmistir diye dusundum. Ayrica tek basina karar verilmemistir heralde. illaki baskalarininda onayi vardir.
Insan destek verdigine kotu gozle bakmaz ki..
Diger koprulerin adindan yola cikarak bu isim verilmistir diye dusundum. Ayrica tek basina karar verilmemistir heralde. illaki baskalarininda onayi vardir.
Anket yapmıyorlar isim için,sonrada gerilen biz oluyoruz burada
İstanbul'un 2012 de alınan yeni otobüs rengi için bile anket yapıldı medyada. Bu köprünün eksiği ne dimi ama
Farklı isimler gelebilirdi de ondan diye düşünüyorum
Genelde bizim ülkemizde başbakanlar ya memleketlerinde üniversite adında kullanılmış, ya da kendi memleketlerinde havaalanlarında...
RTE için bunlardan birinin daha uygun olduğunu düşünüyorum... Önerenlerin seçimine alternatif olarak...
İşte bu sefer bunu yapmayıp daha farklı bi isim bulunabilirdi..
Şunu merak ediyorum ilk kimin akına geldi bu isim ..
Nasılsa adı belli değilmi köprünün..
3. köprü der dururuz..
3. Köprü kısa yoldan ya da FSM de dediğimiz gibi YSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?