tek küpeli ve sakalsız padişahımız kendisi olmalı
Hayırlısı olsun bakalım.
Adı ne olursa olsun,adıyla anılacağını pek sanmıyorum.
Zira ben ve çoğu İstanbullu için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün adı 2. Köprü :)
Bu köprüye de büyük ihtimalle 3. Köprü veya Yeni Köprü deriz.
Hayırlısı olsun bakalım.
Adı ne olursa olsun,adıyla anılacağını pek sanmıyorum.
Zira ben ve çoğu İstanbullu için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün adı 2. Köprü :)
Bu köprüye de büyük ihtimalle 3. Köprü veya Yeni Köprü deriz.
ben havaalanını merak ediyorum.
kızlar şimdi hangi padişahta sıra?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum;dinci değilim dindarım...Tesettürlüyüm,modern şekilciliğe ayak uydurmuyorum....Ve akpli değilim,yaptıkları ve yapacaklarının arkasındaki oyunları kör olmayan herkes görebilir.Nitekim elhamdülillah kör değilim....Tekrar söylüyorum her dindar akpli olarak görülmesin,bu şahsıma ve bu görüşte olan herkese hakarettir...
Benim asıl merak ettiğim ise şu;neden Padişah isimleri verilmesi bu kadar rahatsız ediyor insanları?Bu neyin öfkesi,neyin kinidir?Bizim tarihimiz kadar şanlı bir tarih daha yok....7 kıtaya hükmetmiş bir Osmanlı Devletinin Padişahlarından bahsediyoruz.Tüm dünyayı dize getirmiş Ecdadlar...Onların isimlerinin verilmesi büyük bir gururdur,biz sahip çıkmazsak tarihimize kim sahip çıkacak?
Ben dindarım ama bir ateistle de çok iyi anlaşabilirim pekala,yeter ki inancıma saygısızlığı olmasın,hafife almasın..Ahh keşke herkes dini alet etmese,öfkesine,görüşüne,isteklerine,beklentilerine...Keşke herkes saygıyı adam akıllı öğrense de,hoşgörü içinde daha yaşanılabilir olsa bu dünya.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?