Doktor her seferinde ara vermene gerek yok bir kez adet olduktan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi.baska cocgunuz varmi,en son hamile kalmadan once dikkat ettiginiz birsey oldumu?kaç ay sürdü arasi ,benimde bir cocgum vr ilki mol gebelik 2. 3. Sü bos gebelik oldu
2 kez boş gebelik yaşadım ben ondan önce bir oğlum oldu sorunsuz 7 yaşında şuan 2017 de iki kez boş gebelik yaşadım 4 ay aralıkla en son 11.ayda 2017 de kürtaj oldum boş gebelik yüzünden 4.ay 2018 de hamile kaldım tekrar şuan kızım 8 aylık allaha şükür.
Doktor bana demişti zaten hiç bir sorun yok hamile.kalmada da sorun yaşamadım bis gebelikten önce de hamile kalip sağlıklı bir çocuğum oldu yani ve iki boş gebelik sonrası da sağlıklı bir çocuğum var.
Doktor bana demişti ki çoğu insan da bu oluyor boa gebelikler bazen hiç bilmeden adetle düşüyormus kese hani bazi aylar cok.fazla adwt oldum diyenler olurya onlar anlamadan oyle dusuruyor keseyi demisti simdiki annelee bilincli hesapliyor adet tarihini o yizden daha cok bos gebelik oluyir gibi geliyor insanlara ama bos gebelik.dis gebelik olmasından dah ıyimis öyle demişti bana doktorum