Merhabalar üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de görüp cvp verirseniz sevinirim bende ilki 2017 Kasım 2.si 2019 haziran ve 3.sü 2019 22 Ağustos olmak üzere 3 kere boş olduğu için kürtaj oldum 3.yü vajinal bakinca bebeği gördüler ama kalp atışı olmadığı için kürtaj ettiler sonraki sürece siz ne yaptiniz sağlikli bebeğiniz oldu mu
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende iki kez boş gebelik yaşadım 2017 de 5 ay aralıkla şimdi şükürler olsun sağlıklı bir kızım var 8 aylık doktorlar herşey normal dediler olabiliyor sebebini bilmiyoruz demişti bana birdaha çocuğum olmaz dişte düşünmeye başlamıştım korkuyorumdum çok ama şükür tedavi da görmedim hamile kaldım tekrar bis gebelik sandım yine ama şükür hersey normal bu arada ben birinde 9 haftalik digerinde 10 haftalikti kürtaj olduğumda bende kese vardı kese büyüyor du ama ici boştu bekleyélim belki zamanla gözükür 10 haftaya kadar bekleyebilirz demişti doktor ama malesef ama 3.kez hamile olunca da ben kendim gitmedim doktora 11 haftalikti gittiğimde kalp atışıni duydum herseyini gördüm binsukur rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş bırakmasınMerhabalar üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de görüp cvp verirseniz sevinirim bende ilki 2017 Kasım 2.si 2019 haziran ve 3.sü 2019 22 Ağustos olmak üzere 3 kere boş olduğu için kürtaj oldum 3.yü vajinal bakinca bebeği gördüler ama kalp atışı olmadığı için kürtaj ettiler sonraki sürece siz ne yaptiniz sağlikli bebeğiniz oldu mu