- 19 Mayıs 2020
- 46.599
- 208.857
- 548
O evdeki herkes mi okumuş etmiş insanlar?Bebegim 5 qylik ben izmirdeyim ailem muş ta
Hanfendi benim
Herkesin okuma fırsatı yada çalışma fırsatı olmuyor ben sadece Bi yanını anlatım size bilip bilmeden yorum yapmayınız lütfen
Çocuk planli olmadı ama az kaldıEn büyük hata sizde,böyle bir hayatı kabul edip üstüne bir de çocuk dünyaya getirmişsiniz.Ben düzeleceğini düşünmüyorum,anca gemileri yakmanız lazım.
EvetO evdeki herkes mi okumuş etmiş insanlar?
Görücü usulü oldu 18 yaşında hersey ilk baslarda güzeldi sonra alt üst oldu çocuk plansız oldu bide çocuk isteyerek olmadı bende isterdim okuyup çalışmayı ama imkanım elverişli değildi ailemin zaten Bi Cook derdi var bide benimle uğraşmasın istemiyorumSizin aileniz yok mu? Nasil seyirci kaliyorlar tüm bunlara? Sizde saygi görmediginiz yerde cocuk yapmayacaktiniz hemen. Bari ikinci hemen olmasin. Görücü usulu mu tanistiniz?
Bi yemek Bi çay ama çok dırdır yapar konuşur bana iyi amaEvlenir evlenmez hamile kalmışsınız? Ön göremediniz mi olacakları? Dedeye evlendiğinizden beri siz mi bakıyorsunuz?
Ay şu bilip bilmeden yorum yapmayın tayfasından bi banamı fenalık geliyor.Bebegim 5 qylik ben izmirdeyim ailem muş ta
Hanfendi benim
Herkesin okuma fırsatı yada çalışma fırsatı olmuyor ben sadece Bi yanını anlatım size bilip bilmeden yorum yapmayınız lütfen
Çalışma fikri size nekadar uzakki çalışan insanlara ezici tim gözüyle bakıyorsunuz…Yine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Çocuk planli olmadı ama az kaldı
Ben suçlu yada suçlu aramıyorum ayrıca imkan dendiğinde aklını sadece para gelmesin fenalık geliyorsa yorumlamayin lutfenAy şu bilip bilmeden yorum yapmayın tayfasından bi banamı fenalık geliyor.
Yorum yapmadan önce GBT nizemi ulaşmamız gerekiyor?
Yazdıklarınız kadarıyla yorumlasam bile suçlu sizsiniz, durum değişmedi gözümde
Ve evet herkesin okuma ve çalışma imkanı var, 1900 larda yada Afrikada değilsiniz. Benim 75 yaşında rahmetli babaannem bile 35 yıl çalışıp emekli oldu.
Kesinlikle beni anlayan bir arkadaşım teşekkürler yorumunuz için ben sadece benim gibi olan arkadaşlarım dan tavsiye istedim okudug7nuzu yada çalışmanızı söylemenizi değil bunu yazmak için yorum yapmayınKadının eğitimini bilmiyoruz, aile durumu, sosyal düzeyi zaten açık değil. Niye hemen çalışmıyorsun diye yükleniliyor anlamak mümkün değil. Bu ülkede hala ilkokul görmeyen çocuklar var, bunlar büyüyor evlendiriliyor. Kadın biraz dert yanınca e çalış diyoruz. Çalışınca neyi düzelicek. Öyle bir ailede hem dışarda çalışıp hem de aynı işlerin bekleneceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok.ancak böyle bir ailede herkes çalışırken o evlerin işlerinin tek geline yaptırılacağını bilmesi gerekirdi konu sahibinin.Belki evlenirken söz hakkı bile verilmedi. Ancak eşine sürekli yorulduğunu söylebilir ya da işlerini azaltmak için bazı çözümler bulabilir. Daha az odadan ve işten sorumlu olmak gibi. Daha ilk mesajlardan çalışsaydın sen de diye kızmanın konuyla bağlantısını hiç anlamadım.
Neredeyse nikahtan önce gebe kalmışsın, buna plansizlik değil umursamazlık denir bence. Eşin ve ailesi de onceden çok iyiymiş şimdi çok kötü olmuş filan değiller, hamilesiniz diye lohusalık bitene kadar hosgörmusler ne güzel, yani hep anlayışlı insanlarmis. Şimdi de kendi düzenleri içinde senin de apaçık ortada olan görevlerini yapmanı bekliyorlar. Bunda bu kadar üzülecek ezilecek birşey yok.Çok iyilerdi ilgili iyi davranıyorlardi bebegim 5 aylik 1 yılık evliyim
Kesinlikle beni anlayan bir arkadaşım teşekkürler yorumunuz için ben sadece benim gibi olan arkadaşlarım dan tavsiye istedim okudug7nuzu yada çalışmanızı söylemenizi değil bunu yazmak için yorum yapmayın
KırmaKirmak istemiyorum ama 1 kere ya 1 kere sasirmak istiyorum cok degil.
Söz hakim olması için çalışmam gerekmiyorSiz de çalışsaydınız hemen altlı üstü oturmayı kabul edip çocuk doğurmak yerine. Belki bir söz hakkınız olurdu
Yine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Neredeyse nikahtan önce gebe kalmışsın, buna plansizlik değil umursamazlık denir bence. Eşin ve ailesi de onceden çok iyiymiş şimdi çok kötü olmuş filan değiller, hamilesiniz diye lohusalık bitene kadar hosgörmusler ne güzel, yani hep anlayışlı insanlarmis. Şimdi de kendi düzenleri içinde senin de apaçık ortada olan görevlerini yapmanı bekliyorlar. Bunda bu kadar üzülecek
Çalış denince böyle bir aileye gelin gitmezdin deniyor, git hem dışarda çalış hemde gel 3 katın işini yap denmiyorKadının eğitimini bilmiyoruz, aile durumu, sosyal düzeyi zaten açık değil. Niye hemen çalışmıyorsun diye yükleniliyor anlamak mümkün değil. Bu ülkede hala ilkokul görmeyen çocuklar var, bunlar büyüyor evlendiriliyor. Kadın biraz dert yanınca e çalış diyoruz. Çalışınca neyi düzelicek. Öyle bir ailede hem dışarda çalışıp hem de aynı işlerin bekleneceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok.ancak böyle bir ailede herkes çalışırken o evlerin işlerinin tek geline yaptırılacağını bilmesi gerekirdi konu sahibinin.Belki evlenirken söz hakkı bile verilmedi. Ancak eşine sürekli yorulduğunu söylebilir ya da işlerini azaltmak için bazı çözümler bulabilir. Daha az odadan ve işten sorumlu olmak gibi. Daha ilk mesajlardan çalışsaydın sen de diye kızmanın konuyla bağlantısını hiç anlamadım.
Kayınvalidenin de eğitimi aile durumu ve sosyal düzeyi çok farklı olmamalı. Ben evliliğin başında zaten bu şekilde bir yaşam tarzı üzerine plan yapıldığını düşünüyorum. Konu sahibi evlilik öncesinde çalışıyor olsa idi ya çalışmaya dair planlarını paylaşsa idi böyle bir düzen kurulmazdı.Kadının eğitimini bilmiyoruz, aile durumu, sosyal düzeyi zaten açık değil. Niye hemen çalışmıyorsun diye yükleniliyor anlamak mümkün değil. Bu ülkede hala ilkokul görmeyen çocuklar var, bunlar büyüyor evlendiriliyor. Kadın biraz dert yanınca e çalış diyoruz. Çalışınca neyi düzelicek. Öyle bir ailede hem dışarda çalışıp hem de aynı işlerin bekleneceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok.ancak böyle bir ailede herkes çalışırken o evlerin işlerinin tek geline yaptırılacağını bilmesi gerekirdi konu sahibinin.Belki evlenirken söz hakkı bile verilmedi. Ancak eşine sürekli yorulduğunu söylebilir ya da işlerini azaltmak için bazı çözümler bulabilir. Daha az odadan ve işten sorumlu olmak gibi. Daha ilk mesajlardan çalışsaydın sen de diye kızmanın konuyla bağlantısını hiç anlamadım.
Kırma
Söz hakim olması için çalışmam gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?