Yatak Odası Dekorasyonu 3 kapılı sürgülü gardorap

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
arkadaşlar 3 kapılı sürgülü dolap kullanan varmı ? ben gardorabımı enini 2,80 veya 2,70 düşünüyorum dolapta bir de boy aynası istiyorum. ama bu kadar geniş bir ene ayna güzel olurmu karar veremedim. 3 kapılı olursa ortadaki kapağa ayna yapıyorlar. o şekilde çok güzel oluyor fakat kullanışlı olurmu acaba ? kapıyı her açıp kapatmamızda ortadaki kapaktada yerinden oynama olurmu ? yardımcı olursanız sevinirim

canım bende çok gezdim bu aralar mobilya hakkında epey bilgim oldu.gördüm dediğin dolapları inceledim biraz karışıklığa sebep olabilir eşya alıp çıkartırken.çünkü orta kapak her iki tarafada sarkıyor.sağ kapıdan bişi almaya kalktığında ortayı hareket ettrmek zorundasın, soltaraftan bişi alsan yine ortayı hareket ettrmek zorundasın.onun yerine iki kapılı yine sürgülü ama kapağının teki tamamen ayna olan modeller var onlar güzel.diğer türlü 3 tane hareketli parçan olcak ve zor olur gibi.eğerki iki kapılı ama kapının teki tamamen ayna olan model alırsanda arkasının dolgu olmasına dikkat et kırılmamaısı açısından.birde ayna bütün olmasın parçalı şekilde olsunki esneme payı olup kırılma çabuk gerçekleşmiyormuş.ama ben sürekli taşınacağım için aynasız bir model aldım kilim mobilyanın filamingo yatak odasını aldım.bakmak istersen aynalı modelleri var internet sitesinde de şimdiden kolay gelsin..

gördüm dediğin dolapları inceledim biraz karışıklığa sebep olabilir eşya alıp çıkartırken.çünkü orta kapak her iki tarafada sarkıyor.sağ kapıdan bişi almaya kalktığında ortayı hareket ettrmek zorundasın, soltaraftan bişi alsan yine ortayı hareket ettrmek zorundasın.

Benim dolabım 3 kapaklı ama dedğiniz gibi sağ ya da sol kapak açıldığında orta kapak etkilenmiyor. Yani şu resimdeki gibi, yan kapaklar arkadaki raydan gidiyor, orta kapağın hareket ettiği ray önde.

$raylı dolap.webp

Bende ayna yok, ama olsaydı, 2 kapak yerine, 3 kapağı tercih ederdim. Aslında ta tavana kadar çıkan ayna, temizlik açısından ne kadar rahat olur, onu da düşünmek lazım gibi geliyor bana.

Raylı dolapta özellikle dikkat edilmesi gereken şey içine toz girmesin diye kapağa konan keçe. Bunun gerçekten aradaki açıklığı kapatabilecek kadar kalın birşey olması lazım, ama öte yandan da aşırı kalın olup kapakların açılışına da zorlaştırmaması lazım. Benim dolapta yok ama, şimdi sanıyorum, keçe dışında fırça kılı gibi birşeyler de kullanılıyor tozu engellemek için.

Annemde 3 sürgülü var;ama ben beğenmiyorum.Çünkü kullanışlı olmuyor.

Çift sürgüde ikisi de açık olabiliyor.Yarım da olsa kullanabiliyorsun gene

3 sürgüde böyle bir şans olmuyordu.Belki şimdiki dolaplar farklıdır;ama bizimkinin dolabı kullanışsız

bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. yatak odamızın siparişini verdik. 3 kapılı sürgülü yaptırmaya karar verdik. yan kapaklar tek yayda, orta kapak diğer yayda bulunuyormuş. birbirinden etkilenmeyecekmiş. bakıcaz inşallah dedikleri gibi olur.

Back
X