Arkadaslar merhaba yeni uyeyim. Bir oglum var 4.5 yasinda kardesi olmasini cok istedik ama 2 dusuk oldu tekrar hamileyim bu hamileligimde iki haftadir kan sulandirici igne ve aspirin kullandim sat 5 aralikti doktor bugun kalp atimi yok ölü dedi ilaclari kestirdi carsamba gunu kurtaj olcam buarada pihtilasma testi yapildi pihtilasma varmis doktor igneye gec baslanmis dedi cok uzuluyorum acaba kalbi atmaz mi napcagimi sasirdim yardim edin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.hamileleigim yine sorun...
- Konu Sahibi Kozzz2506
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebeğin kalbinin durması düşük hamile kan pıhtılaşması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
Allah sabrını versin cnm ben bu sebepten 3 tane bebegimi kaybettim 6 ve 7. Haftalarda igneler ilaçlar ne yaptiysak olmadiArkadaslar merhaba yeni uyeyim. Bir oglum var 4.5 yasinda kardesi olmasini cok istedik ama 2 dusuk oldu tekrar hamileyim bu hamileligimde iki haftadir kan sulandirici igne ve aspirin kullandim sat 5 aralikti doktor bugun kalp atimi yok ölü dedi ilaclari kestirdi carsamba gunu kurtaj olcam buarada pihtilasma testi yapildi pihtilasma varmis doktor igneye gec baslanmis dedi cok uzuluyorum acaba kalbi atmaz mi napcagimi sasirdim yardim edin...
- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
Ve en son 3 gun once uc aylik bebegimi kistik higroma tanisiyla düşük yaptim ve cok kötü durumdayim cok zormuş zor erkekti bebegimAllah sabrını versin cnm ben bu sebepten 3 tane bebegimi kaybettim 6 ve 7. Haftalarda igneler ilaçlar ne yaptiysak olmadi
Allah sizede sabir versin gercekten cok zor cok sukur diyorum bir oglum var ona siginiyorum carsamba kurtaj olcam cok korkuyorum bi umut yine belki ozaman atar kalbi diyorumVe en son 3 gun once uc aylik bebegimi kistik higroma tanisiyla düşük yaptim ve cok kötü durumdayim cok zormuş zor erkekti bebegim
- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
Yani hep umut içindeyiz zaten vazgeçmek cok zor bana bebeğin yaşamaz birsey olursa sanada zarar verebilir dendi degismezmi acaba diye 1 hafta daha durdum kopamadim cok şükür benimde 1 kızım 1 oglum var ama kac tane olursa olsun onlarda canlarımız Rabbim öteki tarafta karşılaştırır bizleri inşallah ne diyelim buda imtihan işte sanada sabrını versin inşallahAllah sizede sabir versin gercekten cok zor cok sukur diyorum bir oglum var ona siginiyorum carsamba kurtaj olcam cok korkuyorum bi umut yine belki ozaman atar kalbi diyorum
Evet haklisin sanki ilk kez hamile kaliyomus gibi hissediyo insan kendini cok zormus hele beklemek daha da zor . Seninde genlerinde mutasyon cikti mi benim sonuclarima baktin mi seninkiyle ayni mi acabaYani hep umut içindeyiz zaten vazgeçmek cok zor bana bebeğin yaşamaz birsey olursa sanada zarar verebilir dendi degismezmi acaba diye 1 hafta daha durdum kopamadim cok şükür benimde 1 kızım 1 oglum var ama kac tane olursa olsun onlarda canlarımız Rabbim öteki tarafta karşılaştırır bizleri inşallah ne diyelim buda imtihan işte sanada sabrını versin inşallah
Hele oglum cok istiyo kardesi olsun ama benim artik yapacak gucum yani olmuyo napayim
Evet haklisin sanki ilk kez hamile kaliyomus gibi hissediyo insan kendini cok zormus hele beklemek daha da zor . Seninde genlerinde mutasyon cikti mi benim sonuclarima baktin mi seninkiyle ayni mi acaba
- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
Bilmiyorum canim aminiyo sentez yapıldı iki uc hafta surer dendi ne var ne yok çıkacak artık seninki gibi birsey yapılmadi inan daha önceki düşüklerimde de sadece ksn pıhtılaşması dendi bir test falan yapılmadi bundada arastirma hastanesine gittim artik ne varsa çıkacak bakalim evet benim çocuklarimda cok istedi olsun ama kısmet değilmiş cok üzüldüler ne diyelim Allah kısmet eder inşallah ben zaten artık korktum rabbim çocuklarıma sağlık versin bunla dört oldu kayibim cesaretimde yok inan kiHele oglum cok istiyo kardesi olsun ama benim artik yapacak gucum yani olmuyo napayim
Benimde hic cesaretim yok allah cocuklarimiza saglik versin ins bana kan pihtilasmasi bakildi sonuc yeni yani gec baslanmis igneye aspirine oyuzden olmus kalbi atmamis kurtajdan sonra butun testlere bakilcak bide rahim filmi cekilcek dedi doktorumBilmiyorum canim aminiyo sentez yapıldı iki uc hafta surer dendi ne var ne yok çıkacak artık seninki gibi birsey yapılmadi inan daha önceki düşüklerimde de sadece ksn pıhtılaşması dendi bir test falan yapılmadi bundada arastirma hastanesine gittim artik ne varsa çıkacak bakalim evet benim çocuklarimda cok istedi olsun ama kısmet değilmiş cok üzüldüler ne diyelim Allah kısmet eder inşallah ben zaten artık korktum rabbim çocuklarıma sağlık versin bunla dört oldu kayibim cesaretimde yok inan ki
- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
Allah sabrını versin canim inanki insanin.kendini toplamasi cok zor ben kac gündür süt geliyor göğsüme onun sıkıntısıyla ne cekiyorum sutum var bebegim yok yanimda Allah im buna şükür diyorum görüpte sesini kokusunu alsaydm da gitseydi dyrm öteki çocuklarimizi esirgesin dyrm ne diyeyim Baska cocuklarimizda var onlar için ayakta durmak zorundayızBenimde hic cesaretim yok allah cocuklarimiza saglik versin ins bana kan pihtilasmasi bakildi sonuc yeni yani gec baslanmis igneye aspirine oyuzden olmus kalbi atmamis kurtajdan sonra butun testlere bakilcak bide rahim filmi cekilcek dedi doktorum
Sonlandirdiniz mi sizde benim gibi? Banada ayni teshis konuldu sonuc turner sendromuVe en son 3 gun once uc aylik bebegimi kistik higroma tanisiyla düşük yaptim ve cok kötü durumdayim cok zormuş zor erkekti bebegim
Ne
Ne cikti amniyosentez sonucunuzBilmiyorum canim aminiyo sentez yapıldı iki uc hafta surer dendi ne var ne yok çıkacak artık seninki gibi birsey yapılmadi inan daha önceki düşüklerimde de sadece ksn pıhtılaşması dendi bir test falan yapılmadi bundada arastirma hastanesine gittim artik ne varsa çıkacak bakalim evet benim çocuklarimda cok istedi olsun ama kısmet değilmiş cok üzüldüler ne diyelim Allah kısmet eder inşallah ben zaten artık korktum rabbim çocuklarıma sağlık versin bunla dört oldu kayibim cesaretimde yok inan ki
- 29 Ocak 2020
- 33
- 48
- 3
- 24
Arkadaslar merhaba yeni uyeyim. Bir oglum var 4.5 yasinda kardesi olmasini cok istedik ama 2 dusuk oldu tekrar hamileyim bu hamileligimde iki haftadir kan sulandirici igne ve aspirin kullandim sat 5 aralikti doktor bugun kalp atimi yok ölü dedi ilaclari kestirdi carsamba gunu kurtaj olcam buarada pihtilasma testi yapildi pihtilasma varmis doktor igneye gec baslanmis dedi cok uzuluyorum acaba kalbi atmaz mi napcagimi sasirdim yardim edin...
Merhabalar ben de 1bucuk senelik evliyim ilk gebeligimde bos gebelik oldu 2 aylıkken kurtaj oldum 2. Gebeligim kimyasal gebelikti kürtaj oldum genetik test yaptrdık pıhtılasma cıktı ve bir süre sora hamile kaldm 5 gün progestan igne ve oskapar günlük igne kullandım 12 hafta 4 günluk bevegimin kalbi durdu bu durumda baska tedavi gören var mı size ne dedi dr.
- 29 Ocak 2020
- 33
- 48
- 3
- 24
Merhabalar ben de 1bucuk senelik evliyim ilk gebeligimde bos gebelik oldu 2 aylıkken kurtaj oldum 2. Gebeligim kimyasal gebelikti kürtaj oldum genetik test yaptrdık pıhtılasma cıktı ve bir süre sora hamile kaldm 5 gün progestan igne ve oskapar günlük igne kullandım 12 hafta 4 günluk bevegimin kalbi durdu bu durumda baska tedavi gören var mı size ne dedi dr.Arkadaslar merhaba yeni uyeyim. Bir oglum var 4.5 yasinda kardesi olmasini cok istedik ama 2 dusuk oldu tekrar hamileyim bu hamileligimde iki haftadir kan sulandirici igne ve aspirin kullandim sat 5 aralikti doktor bugun kalp atimi yok ölü dedi ilaclari kestirdi carsamba gunu kurtaj olcam buarada pihtilasma testi yapildi pihtilasma varmis doktor igneye gec baslanmis dedi cok uzuluyorum acaba kalbi atmaz mi napcagimi sasirdim yardim edin...