3.haftalik

Dil62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
5
2
1
31
3 haftalik gebe oldugumu öğrendim ama kasiklarimda ağrılar oluyor ata ara igne batması gibi aranızda bu belirtileri yaşayan varmi bana yol gösterebilir misiniz

3 haftalik gebe oldugumu öğrendim ama kasiklarimda ağrılar oluyor ata ara igne batması gibi aranızda bu belirtileri yaşayan varmi bana yol gösterebilir misiniz
Daha yolun çooook başındasiniz ben de öyle sayılırım hatta ağrılarınız olucak bel ağrısı mide ekşimesi bulantısı koku hassasiyeti kese görüntüsü kalp atışı. Boyun kalınlığı burun kemiği. İdrar enfeksiyonlari . Asla geçmeyen kasik ağrılari. Kas ağrıları. Yani demem o ki eğer gebe olduğunuzu öğrendiyseniz hepsine hazır olun bazen de hiç biri olmaz güzel bir gebelik geçer ama olursa da normal

Ben de 3 haftalık hamileyim. İlk 2 gün şiddetli baş ağrısı çektim. Karın ağrılarım başladı sabahları mide bulantısı.. Olsun her şeyiyle hazırım yeter ki sağlıklı olsun dünyaya gelsin başka bir şey istemiyorum. ❤️

Canimm hayirli olsun yerinede olmayi ne cok isterdim 🙏🧿 bence normal cok yeniymis 3 haftalik neki olabilir .. bence kanama olmadigi sürece bedenini dinleyip kötü bir yan etki arama kulagini verme bedenine ama endiseleniyorsan tabiki kontrole gitmek gerek doktor bisey demedi mi..

Canimm hayirli olsun yerinede olmayi ne cok isterdim 🙏🧿 bence normal cok yeniymis 3 haftalik neki olabilir .. bence kanama olmadigi sürece bedenini dinleyip kötü bir yan etki arama kulagini verme bedenine ama endiseleniyorsan tabiki kontrole gitmek gerek doktor bisey demedi mi..
Rabbım sanada nasip etsin

Daha regl gelmemiş nasil anladin bravo ben herhalde 2. Ayda anca anlarm :D

Yumurtlama gününden sayarsam 13 gün sonra öğrendim. Ovulasyon testi tik çıkmasına ve belirtilerim vardı. Onun üzerine adete hafta kala yaptım.
Aynı bende öyle öğrendim 🙈 yumurtlamayı net olarak bilmek büyük nimet o yüzden 🙏🏻🙏🏻💕

Back
X