• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalik hamileyim

ozodaxan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
18
7
1
27
17 aralikda 5gün embriyosu transferi oldum 3 ocakda muayene oldum 3haftalık hamilesin dedi normalde 4 haftalık olmazmi?

5.gün embriyosunda transfer tarihini hesaplamazsan 19 günlük hamile sayılıyorsun diye biliyorum. 37 günlük hamile olmanız gerekiyor. Ama dr’uz öyle diyorsa bilmiyorum nasıl neye değişiyor

17 aralikda 5gün embriyosu transferi oldum 3 ocakda muayene oldum 3haftalık hamilesin dedi normalde 4 haftalık olmazmi?
Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü galiba hesaplanıyor tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı

Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü galiba hesaplanıyor tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı
Taze transfer oldum

17 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer olduysa opu 12si oluyor değil mi?

Back
X