Merhaba kızlar 3 haftalık hamileyim idrar testinde eritrosit 24 lökosit 29 çıktı sizce sizce kötü bir durumudur ? Bel ve sırt ağrılarım var nefesim kesiliyor
Merhaba kızlar 3 haftalık hamileyim idrar testinde eritrosit 24 lökosit 29 çıktı sizce sizce kötü bir durumudur ? Bel ve sırt ağrılarım var nefesim kesiliyor
Sakin ol canım bahsettiğin rakamlar uçuk değil basit bir enfeksiyon belki ufak bir kum dökme olabilir aileniz de kum döken var mıydı? Çok ayakta kalma bol yürüyüş ve spor da idrarda kana sebebiyet verir ama bunlar korkmanı gerektiricek şeyler değil,basit bir ilaç verirler çözülür
Sakin ol canım bahsettiğin rakamlar uçuk değil basit bir enfeksiyon belki ufak bir kum dökme olabilir aileniz de kum döken var mıydı? Çok ayakta kalma bol yürüyüş ve spor da idrarda kana sebebiyet verir ama bunlar korkmanı gerektiricek şeyler değil,basit bir ilaç verirler çözülür
Canim gecmis olsun öncelikle bende gece böbrek sancisiyls uyandim acile gittim idrar testinde bol lökosit ve eritrosit yuksek dediler ama acildeki doktor ben emzirdigim icin ilac yazmadi agri kesici takti gönderdi simdi urolojiye gidicem sizinde böbrek agriniz oldumu mide bulantiniz benim gece yasadigim sanci cok kötüydü
beniim.bobregim agridi baya tas zannettim ama degilmis kummus öyle kasil agrim olmadi bide bulantim oldu benim bol bol su ictim acilden geldikten sonra sonra iyi olunca gitmedim