3 haftalık gebelikte beta neden 2300 lerde seyrediyor yaşayan var mı ?

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
134
30
13
23
Bakıyorum araştırıyorum maksimum 500 lerde olması gerekiyor üç haftada ama benim çok yüksek bu olumsuz bişeye işaret olabilir mi arkadaşlar doktor randevuma daha var korkuyorum ve uyuyamıyorum

Aynı zaman diliminde aynı şeyler yaşıyormuşuz. Benimde 3 haftalık gebeyken 2300 çıktı beta hcgm şuan 4. Haftadayım . Bi sıkıntı yok sizde değilmi bende çok korkuyorum sürekli araştırıyorum normal mi diye

3 haftalık değilsiniz çünkü, 27 Eylül değil miydi son adetiniz? 5+2siniz

Ya cogul gebeliktir ya da hesap yanlisin vardir
Korkulacak ne gibi bir durum var?
Dis gebelik kimyasal vs gibi durumlarda artislar boyle olmaz kotuyu cagirip kendiniz olumsuz etkileme

Sizin son adetiniz nedir

Neye göre 4 haftalık dedi keseye göre mi, gördünüz mü keseyi

Ya cogul gebeliktir ya da hesap yanlisin vardir
Korkulacak ne gibi bir durum var?
Dis gebelik kimyasal vs gibi durumlarda artislar boyle olmaz kotuyu cagirip kendiniz olumsuz etkileme
Mesela mol gebelik olabilir o yüzden korkuyorum bende. Daha önce mol gebelik yaşadım ve mol gebelikte beta hcg normalin üzerinde artış gösteriyor ve çoook zor rabbim kimseye yaşatmasın. Şuan tekrat hamileyim ve benimde degerm haftasına göre yüksek çok korkuyorum tekrar aynı şeyler yaşamaktan

Ya kiyamam off
Kusura bakma canim mol gebeligi bilmiyordum cogunlukla dış genellikle kimyasal gebelik okuyoruz ya burada
Ama bilmiyorum bu artislar normal geliyor hani ilk ogrenince direkt yuksek degerle ogrendin diye endise ediyor olabilir misin?

Evet minicik bi kese göründü karından . Kese boyu 6 mm 4 haftalık dedi
Bence ona bakmayın şimdilik. 6 mm dediğiniz şey doktorun bi el kaymasından bile değişebilir en ufak bi değişiklik şu haftada 1-2 hafta oynatabilir. Siz son adet tarihine göre hesaplamaya devam edin, birkaç haftaya düzene oturur inşallah

Umarım gereksiz endişe ediyorumdur. Umarım sağlıklıdır bebeğim

İnsan hep mi doğru yazar ya her yorumun doğruluk resmen
İnsana çok güzel enerji ve motive veriyorsun

İnsan hep mi doğru yazar ya her yorumun doğruluk resmen
İnsana çok güzel enerji ve motive veriyorsun
Ya ben şükür iyi doktorlara denk geldim. 4.haftada kalp atışı dinleyip "kalbi atmıyor" diye moral bozan bile okudum burada, olur mu öyle şey kimse kafasına taksın dertlensin istemiyorum valla çok teşekkürler

İnşallah canim inşallah
Bak kesede görmüşsün ne güzel işte
Mol gebelikte rahim dışı anormal bulgu diye yazıyor baktım şimdi yanlış mı anladı

İnşallah canim inşallah
Bak kesede görmüşsün ne güzel işte
Mol gebelikte rahim dışı anormal bulgu diye yazıyor baktım şimdi yanlış mı anladım
Mol gebelikte parsiyel molse bebeğin 69 kromozomlu oluyor ve bu bebeğin doğabilme şansı yok belli bir süre sonra anne karnında kalbi duruyor. Plesanta sağlıksız oluyor hatta mol gebelik nadir görülen bir kanser türünede çevirebiliyor . Kürtajdan sonra Beta hcg hemen düşmüyor acını yaşarken her hafta kan testi veriyorsun aylarca…. Kolların delik deşik oluyor artık kan vermekten çünkü değer düşmezse kansere dönüşmüş demek oluyor kaç tane kadın bu sebepten kemoterapi görmüş bu forum da okudum. Ben çok şükür şanslıydım 2 ayda değerlerim sıfırlandı ve kansere dönüşmedi ama psikolojik olarak çok zorlayıcı

Çok çok geçmiş olsun canım eminim bence şuan yaşadığın sağlıklı gebelik kendini üzme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…