3 haftalık gebelik

esrakrkrt57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
4
0
24
Merhaba, ilk deneyimim o yüzden sabredemeden yazmak istedim belki bana yardımcı olabilecek annelerimiz vardır . Düzensiz adetim mevcut en son 29 eylülde olmuştum. Tamamen tesadüfen 04/11 hamile olduğumu öğrendim beta hcg 76. 09/11 doktora gittim ve şu iki nokta arasını işaretledi. Daha yeni oluşuyor ve 3 haftalık dedi. Birkaç test yaptı sonuçları henüz hepsi çıkmadı. Beta da dahil Salı günü çıkacak. 3 haftalık gebelik ultrasonda nasıl görülür? Ben bu iki nokta arasında sadece hafif gölge görüyorum. Kafam çok karışık. 20 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_7126.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 40
Cnm benimde 29 Eylül son tarihim şuan 6 haftaya geçtik başka doktora git bence bebegin keseside büyümüştür şansına kalp atışını duyarsın e nabiza bak istersen şimdiye düşmüştür oraya

Cnm benimde 29 Eylül son tarihim şuan 6 haftaya geçtik başka doktora git bence bebegin keseside büyümüştür şansına kalp atışını duyarsın e nabiza bak istersen şimdiye düşmüştür oraya
Benim düzensiz yumurtlamam geç olduğu için daha 3 haftalık haftasonu olduğu için geç düşüyor sisteme bakıyorum henüz yok

Beta hcg 6. Gün 490 çıktı. Doktor 20 gün sonra dediği için bekliyorum ama kese oluşuyor mu sorun var mı diye de merak ediyorum napsam bilmiyorum fikir verebilecek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…