3 haftalık gebelik

esrakrkrt57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
3
0
24
Merhaba, ilk deneyimim o yüzden sabredemeden yazmak istedim belki bana yardımcı olabilecek annelerimiz vardır . Düzensiz adetim mevcut en son 29 eylülde olmuştum. Tamamen tesadüfen 04/11 hamile olduğumu öğrendim beta hcg 76. 09/11 doktora gittim ve şu iki nokta arasını işaretledi. Daha yeni oluşuyor ve 3 haftalık dedi. Birkaç test yaptı sonuçları henüz hepsi çıkmadı. Beta da dahil Salı günü çıkacak. 3 haftalık gebelik ultrasonda nasıl görülür? Ben bu iki nokta arasında sadece hafif gölge görüyorum. Kafam çok karışık. 20 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_7126.jpeg
    IMG_7126.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 31
Cnm benimde 29 Eylül son tarihim şuan 6 haftaya geçtik başka doktora git bence bebegin keseside büyümüştür şansına kalp atışını duyarsın e nabiza bak istersen şimdiye düşmüştür oraya

Cnm benimde 29 Eylül son tarihim şuan 6 haftaya geçtik başka doktora git bence bebegin keseside büyümüştür şansına kalp atışını duyarsın e nabiza bak istersen şimdiye düşmüştür oraya
Benim düzensiz yumurtlamam geç olduğu için daha 3 haftalık haftasonu olduğu için geç düşüyor sisteme bakıyorum henüz yok 🥺

X