- Konu Sahibi butterfly83
-
kızlar dün gece kızım cok fena fıskırır gibi kustu bugun doktora goturdum ama bisey demedi pek tatmin olmadım
doktordan geldikten bir saat sonrada tekrar fıskırırcasına kustu
bilen varsa lutfen yardım
bazen sanki oksurur gibi ses cıkarıyor malum bende acemi anneyim pek anlayamıyorum hapsırıyomu oksuruyomu acaba idrar yolu iltihabımı yoksa mideyimi usuttu yoksa reflumu
internettende arastırıyorum fakat bi suru sey yazıyor kafam karma karısık oldu en iyisi tecrübeli annelere sorayım dedim yardım lutfen
merhaba canım..benim bebeğim de 2 aylık ve bir süre önce grip bulaşmıştı babasından..öksürüyordu ve bir kaç kez de fışkırtarak kustu.. yatak, halı, koltuk falan battı.. ama hastalığı geçince bir daha o derece kusmadı.. muhtemelen seninki de soğuk algınlığı nedeniyledir..öksürüyor da demişsin çünkü.. geçmiş olsun :1hug:
Bende çok tecrübeli sayılmam ama bir seferinde Çınar fışkırıcasına kusmuştu. O dönem için doktorumuz rengini ve sayısını sormuştu. Rengi yeşil mi? gün içinde kaç defa fışkırıcasına kusuyor? Çınar bir kere kusmuştu ve inan bana burun deliklerinden çıkmıştı.. Öleceğimi zannetmiştim. Sen yine takip et. Gün içinde 5 defayı aşmasın. İnternet teyzeye pek fazla oturmaya gitme. Çünkü insanı bazen internet teyze çok yanıltıyor. Geçmiş olsun. Sevgiler..
Tamam su kaybıda yok değil mi allah korusun yani bezini normal ıslatıyor idrarı sarı ve koyu değil değil mi???? Eğer öksürüyorsa balgamı ya dışkısından ya da kusuğu ile atar. Demek ki üşüttü. Ama daha çok ufak istersen başka bir doktora daha götür
benim kizim 20 gunluktu firkirircasina kusmaya basladi ilk gunu onemsemedim sonra doktora goturduk idrar tahlili sonucu biraz kotu cikti sonra kultur istedi doktor..kultur sonuclana kadar cok hastalandi 1 hafta hastanede yatti..idrar yolu enfeksiyonu,,sudan koli basili kapmis,,sanirim banyo yaptirirken bulasti,,cok dikkat etmek lazim ,,asiri kusmak arastirma gerektircek bisey..ihmale gelmez
evet canım babası gecen hafta hastalandı sonra ben hastalandım sanırım simdide bebege gecti galiba
bende gripten supheleniyorum ama ne yapmam gerek sence sen ne yapmıstın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?