3 günlük egzersiz ve 9 cm incalme!

AtisYusel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
22
1
Evet arkadaşlar. Ben bu siteyi üye olduğumdan beri diyetlerden ziyada spor ve sağlık başlığını inceliyorum. Hepinizin verdiği öğütler sayesinden her gün 3 öğünlük ezgersiz yaptım, çok araştırdım. Geceleyin 84 cm olarak ölçtüğüm göbeğim sabah kalktığımda 75 cm idi. Bende çok şaşırdım hemen etkisi nasıl oldu diye. Özellikle Callanetics Egzersizlerini yaptım çok zorlandım ilk gün oturup kalkamıyordum. ama oldu

yanlış anlama ama senin gazın varmış bence spor iyi gelmiş 3 gün sonra iyileşmişsin kız 3 günde 9 cm incelme olur mu allasen. ben de call yaptım ama 21 gün hatta o kadar incelmedim valla

ya yok gaz filan değil de akşam bol bol su içtim sabah wc'ye gidince de tabi kalori attım heralde. sonra tekrar 85'e yaklaştım zaten. Ama yılmak yok, spora devam 85 cm'den ne kadar düşersem artık...

yani yanlış anlama eleştirmek için demiyorum ama 3 günde 9 cm incelme olması imkansız gibi bişey.aylarca düzenli egzersiz yapan biri o kadar incelme görüyor.çok çok fazla geldi bana.ya ilk ölçtüğün yada son ölçtüğün yanlıştır.yada başka bir etken vardır arkadaşın dediği gibi gaz olabilir o çok etkiler mesela.ama sırf egzrsizle 3 günde 9 cm zor.

ya yok gaz filan değil de akşam bol bol su içtim sabah wc'ye gidince de tabi kalori attım heralde. sonra tekrar 85'e yaklaştım zaten. Ama yılmak yok, spora devam 85 cm'den ne kadar düşersem artık...

anlaşıldı anlaşıldı bıde yanlış ölçümde olmuştur belki ama tabi yılmak yok ben de belimi inceltmek istiyorum çok fazlalığım yok ama maksat fıstık gibi olmak :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…