• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3.günluk 2 embriyo transferi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.770
1.441
63
Merhaba aramızda 3.gün embriyo ile 2 bebek transferi yaptıran ve tutan var mı?

Benim ilk denemede gelişimi durdu 5.gün tek embriyuydu.
Şimdi 3.gün çift embriyo transfer edildi.
Bugün 8.günüm belirti yok.

Siz bebislerin tutulduğunu anladınız mı?
Kan testini ne zaman yaptınız?

Çok heyecanli ve endişeliyim bilgisi olanlar lütfen destek olsun 🙏🏻🥰

Bu arada estrofem sabah 3 tane
günde 1 corasprin
günde 1 oksapar
Günde 2 kere göbekten progestan dex
3 günde bir progestan 50 lik (2 kapsül) kalçadan iğne oluyorum

Kizlar bana destek verin nolur
31 aralıkta 3.gun 2 taze embriyo transferi oldum 12 ocak betam 150 çıktı 14 ocakta 199. 9 16 ocakta 196.9 dr cogul başladı teke indi diyor teorisi bu yarin yine kan vericem böyle bir durum yaşayaniniz varsa nolur yanıt versin

Kizlar bana destek verin nolur
31 aralıkta 3.gun 2 taze embriyo transferi oldum 12 ocak betam 150 çıktı 14 ocakta 199. 9 16 ocakta 196.9 dr cogul başladı teke indi diyor teorisi bu yarin yine kan vericem böyle bir durum yaşayaniniz varsa nolur yanıt versin
SONUCU MERAK ETTİM

SONUCU MERAK ETTİM
Canım sabahtan beri ağlıyorum umudum bitti artık
180 çıktı dr hala teorisine sans tanıyor cift embriyo biri gitti belki biri var diye dış gebelik de değil batın i kontrol etti kimyasal da değil değer stabilize dr da ne yapacağını şaşırdı 28 senelik dr um boyle bisey görmedim diyor😭

180 çıktı dr hala teorisine sans tanıyor cift embriyo biri gitti belki biri var diye dış gebelik de değil batın i kontrol etti kimyasal da değil değer stabilize dr da ne yapacağını şaşırdı 28 senelik dr um boyle bisey görmedim diyor😭
Ama çok güzel değil mi masallah 180 çok iyi çok şükür kat be kat artar insallah
Benim tutmadı bu sefer ama sizin tutar insallah amin

umarım öyledir. kimyasal olmadığına nasıl karar verdi ki? moral bozmak istemem ama benim ilk kimyasal gebeliğim de böyleydi. bi yere kadar yükseldi sonra ağır ağır düştü. birden inmedi. inşallah seninki teke düşmüş devam eden bir bebektir

umarım öyledir. kimyasal olmadığına nasıl karar verdi ki? moral bozmak istemem ama benim ilk kimyasal gebeliğim de böyleydi. bi yere kadar yükseldi sonra ağır ağır düştü. birden inmedi. inşallah seninki teke düşmüş devam eden bir bebektir
Kimyazalda değerlerde ani artış yada dusus oldunu söyledi standart bir degerde seyretme olmaz dedi ne bilim kuzum. Ne deseler inanıyoruz bliyorsun ama kanama vs olmadı da

Ama çok güzel değil mi masallah 180 çok iyi çok şükür kat be kat artar insallah
Benim tutmadı bu sefer ama sizin tutar insallah amin
Canim kurban olurum hepimizin iyi olsun benimde durum iyiye işaret değil degerden çok değerin seyri önemli anladım bu ilk denememiz zaten enteresan olan drmuzu kararsiz birakan zaten cift embriyo oluşu şüpheye o düşürüyor diyir hep biri var belki diğeri gitti çünkü ilk beta yüksekti 150 yani 45 sağlıklı tek gebelige işarettir cift artsa bu değer tek bebeğe normal diyor yarin ola hayrola zaten dedi su yarinda düşerse değerin ilaçları kesicez yani pregeston folik asit kan sulandirici 3u var ilacı kesince seyrine birakcak sanirim duserse düşsün diyor galba çünkü fitilin çiçek icin su neyse tup bebek icinde pregeston o demişti evvelden onu kesiyor ise zaten doğal düşsün kafasinda galba

Kimyazalda değerlerde ani artış yada dusus oldunu söyledi standart bir degerde seyretme olmaz dedi ne bilim kuzum. Ne deseler inanıyoruz bliyorsun ama kanama vs olmadı da
beta bcg 0 olmadan kanama başlamaz. ani düşüş de olmuyor her zaman. bende de böyle 20-30 düşerek 10 günde bitmişti. artık bitsin de regl olayım diye dua ediyordum. can sıkıcı çünkü. ama inşallah mucize vardır içinde

beta bcg 0 olmadan kanama başlamaz. ani düşüş de olmuyor her zaman. bende de böyle 20-30 düşerek 10 günde bitmişti. artık bitsin de regl olayım diye dua ediyordum. can sıkıcı çünkü. ama inşallah mucize vardır içinde
Hayırlısı kuzum ne diyim konuya yabancı olmak ayrı yaşanan hezimet ayrı çevre baskısı ayrı hayatın olağan akisinda olmak ayrı kendimi çok kötü hissediyorum

Bi tane de dondurdular bunları koyduklarında koydukları 3.embriyosuydu 2 tane dondurdulari 5.gun

Merhaba aramızda 3.gün embriyo ile 2 bebek transferi yaptıran ve tutan var mı?

Benim ilk denemede gelişimi durdu 5.gün tek embriyuydu.
Şimdi 3.gün çift embriyo transfer edildi.
Bugün 8.günüm belirti yok.

Siz bebislerin tutulduğunu anladınız mı?
Kan testini ne zaman yaptınız?

Çok heyecanli ve endişeliyim bilgisi olanlar lütfen destek olsun 🙏🏻🥰
Takipteyim canım . Yaşayıp görelim gerçekten 😌🌀 12. Gün kan testi için gel dedi bana.

Bi tane de dondurdular bunları koyduklarında koydukları 3.embriyosuydu 2 tane dondurdulari 5.gun
o zaman hiç üzülme. en baştan başlamayacaksın demek ki. benim normal yolla bir kimyasal bir düşük var. tüp bebekle ise 3. denemede tuttu şükür. 25. haftamdayım. çevre baskısı zaten insanı yıpratıyor. kayınvalidem 4 sene oldu evleneli bir torun vermediniz diye diye psikolojim bozuldu :) çok şükür bu baskıdan kurtuldum. darısı başına.

o zaman hiç üzülme. en baştan başlamayacaksın demek ki. benim normal yolla bir kimyasal bir düşük var. tüp bebekle ise 3. denemede tuttu şükür. 25. haftamdayım. çevre baskısı zaten insanı yıpratıyor. kayınvalidem 4 sene oldu evleneli bir torun vermediniz diye diye psikolojim bozuldu :) çok şükür bu baskıdan kurtuldum. darısı başına.
İnsanlar cahil boşver takma hepsi aynı benim sonucum bugun tekrar vwr demişti ya yine artmış dr salı yine gel dedi

Back