O oltu Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 80 0 23 Ocak 2008 Konu Sahibi oltu #1 selam arkadaşlar durup dururken oturuyordum birden birre kalçama agrı girdi tek kalçama bazeen ayagıma vuruyor belime vuruyor 3 gündür geçmedi gezemiyorum tutunarak geziyorum bir bilginiz varmı arkadaşlar
selam arkadaşlar durup dururken oturuyordum birden birre kalçama agrı girdi tek kalçama bazeen ayagıma vuruyor belime vuruyor 3 gündür geçmedi gezemiyorum tutunarak geziyorum bir bilginiz varmı arkadaşlar
O oltu Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 80 0 23 Ocak 2008 Konu Sahibi oltu #2 sudem canım birde 37 yedi haftayı yarın bitiriyorum yalancı dogum sancısıdır diye söylüyorlar komşular senin nezaman oldu böyle kaç haftalıktın
sudem canım birde 37 yedi haftayı yarın bitiriyorum yalancı dogum sancısıdır diye söylüyorlar komşular senin nezaman oldu böyle kaç haftalıktın
aysima81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 1.009 16 43 23 Ocak 2008 Konu Sahibi oltu #3 oltu .!.: sudem canım birde 37 yedi haftayı yarın bitiriyorum yalancı dogum sancısıdır diye söylüyorlar komşular senin nezaman oldu böyle kaç haftalıktın Genişletmek için tıkla... ayni sorun bendede oldu her iki hamileligimde.kiz arkadasim hemsire ona sordum bebek icerde bi damara baski yaptigi icin oluyomus o agri dogum yaklasmasina yakin olurmus bende cekiyorumayni sorunu.bende 37haftalik hamileyim canim endiselenme
oltu .!.: sudem canım birde 37 yedi haftayı yarın bitiriyorum yalancı dogum sancısıdır diye söylüyorlar komşular senin nezaman oldu böyle kaç haftalıktın Genişletmek için tıkla... ayni sorun bendede oldu her iki hamileligimde.kiz arkadasim hemsire ona sordum bebek icerde bi damara baski yaptigi icin oluyomus o agri dogum yaklasmasina yakin olurmus bende cekiyorumayni sorunu.bende 37haftalik hamileyim canim endiselenme