- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 30
-
- Konu Sahibi Tombulkedi
Merhaba. Kilo verme süreçlerine daha önceden de giriyordum. Fakat şimdi 3 gündür diyetteyim ama sadece yarım kilo verebilmişim çok üzgünüm. Çok demoralize oldum. 80.5 kilodan 80.0 e düştüm sadece. 165 boyum var.
Diyetin ilk günleri bilirsiniz ödem atılır bir iki kilo hemen verilir. Ama bende öyle olmadı bu sefer
Şok diyet yapmalı mıyım? Sadece kabak vb diyetler
Yaştan heralde. Artık 30u geçtimŞu an aynı sorunu yaşıyorum çok takılmayın teraziye
Şok diyetlerin geri dönüşü yeniden fazlasıyla kilo almadır o işlere hiç girmeyin
Kiloyu uzun süre taşıyınca bir direnç oluşuyor vücutta, diyetinize aynen devam edin, yavaş gitsin sağlam gitsin
Ben if yapamıyorum ya denedimŞok diyet yapma zamana ver 6 ayda 10 kilo verdim zaman uzun ama bakınca 10 kilo cok uyi bir değer 6 ayda gitti bi arkdm diyetisyeni 1 yillik yapacaz dedi sikmadan kasmadan dedi yeme sekligi değiştirecerez 12 kilo verdi ayda 1 kilo gitti ama 12 ayin sonunda acayip fitti bence diyetislenle devam edin ayda 2 3 kilo ideal aksamlari uzum sirkesi icin bir yemek kasigina bi subrdg ile
Ben iki ogun besledim 4 sen sonra hic birsey yemedim sirkeli su ictim acayip tok tutuyor beni
Yaştan heralde. Artık 30u geçtim
Uzum sirkesini bi dene tok tutuyor ama aksamlari yatarken ic bari yagda yakiyor diyorlarBen if yapamıyorum ya denedim
Deneyeceğim teşekkürlerUzum sirkesini bi dene tok tutuyor ama aksamlari yatarken ic bari yagda yakiyor diyorlar
Umarım . 1 ay sabredeyim bakalım nolacakYaşta etken tabi ben de 45 im, üstelik menapozdayım
Uzun süre kilolu yaşayınca yani kötü beslenince vücutta insülin direnci oluşuyor, kilo da yerleşiyor, yıllarca aldığını üç beş günde veremezsin normali bu. Uzun vadede yeme alışkanlığını değiştirerek vermek lazım, şu an o sabır dönemindeyim terazi hiç oynamıyor ama karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum, elbet sonuç alacağım diye düşünüyorum
Daha uc gün olmus, gun bazinda degerlendirmeyin, bir ayin sonunda vereceginiz kilo onemli.
Diyetisyenler hergun tartilmayi onermiyor, ayda bir kere oneriyor.
Eminim siz hergun tartiliyorsunuz, hergun tartilmayin, ayda biri bekleyemezseniz
haftada bir veya onbesgunde bir tartilin.
Umarım . 1 ay sabredeyim bakalım nolacak
İrrite olup atlıyordumsporla aran nasil intgramda bi tane Çinli kadin denk geliyor gobegini kaldirip indiriyor videoa ha hu hau diyede ses çıkarıyor ben arada onu yapmaya calışıyorum karnim bayagi agriyor kesin denk gelmişsiniz kadin populer karin hareketinde
Akşamları yarım saat yürüyorum sadece yeterli değildir yaniSabredin sonucu güzel olur, bir ayda 1-2 kg bile verseniz başarıdır, biraz da hareket etmeye çalışın, yürüyüşle destekleyin