• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 günde 3 Kilo Verdiren Kür

gulperiaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
95
27
18
36
Küre başlayacağım arkadaşım bu kür ile 3 günde 3 kilo verdi ayda 2 kez uyguladı benimde 3 kilo kadar fazlam var.Yürüyüş yapmama rağmen faydası olmuyo gene sporu da bırakmayacağım sizinlede paylaşmak istiyorum duyan uygulayan varmı?

Günlük 2 litre su
Kesinlikle Tuz Yok
Sabah1 bardak ılık limonlu su

Sabah kahvaltısı
1 dilim sağlıklı ekmek
İstediğin kadar yeşillik
1 haşlanmış yumurta

Günlük 5 e bölünerek Tüketilcek

250 gr yoğurt 1 litre su ile ayran haline getirilcek
4 kaşık haşlanmış bulgur
" " " nohut
" " " yeşil mercimek
Tuz yok içine istediğiniz kadar dereotu ve maydonoz ilave edilecek birde istenen baharatlar.

Umarım bizde faydasınız görürüz bitince tekrar yazacağım.

Miğdenizin küçülmesi açısından faydalı bir küre benziyor.Sonrasında diyetinize dikkat ederseniz devamı da gelir gibi.

Ben bunu gecen haftalarda yaptim.cok güzel bi program hic ac kalmiosun.2 günlük saten
Tek sorun bakliyatlardan ve yogurttan dolayi karnin hep.sis oluo.ama faydasini gördüm tabi 3 kilo zor ama yinede kilodan kiloya degisio.100 kilo olan biri belki 3 kilo verir ama ben 1 kilo kadar verdim.bunun öncesindede kabak detoksu yapmistim.kabak drtoksuna basladigimda 59-60 arasi geliyordum kiyafetlerle simdi 58 ila 57 arasi gelio.fark var kendimi iyi hissediyorum artik

Back