- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sweetelfie
-
Bu kadar dert etme canim hersey Allah tan transferin kacinci gunundesin stres yapma ne olursa olsun bu arada dondurmalara ucret aliyorlar sonradan piyango olmasin.Evet yaşın küçük ilk denemen 4 ten 8 e bölünen bi yumurtan var olmazsa tekrar deneriz dedi ama bgn diğer yumurtanın blastokiste ulaşıp ulaşmadığı bilgisi için arayacaklar dondurmak için ama bu bence diğer yumurtayı şansa bırakmak çünkü laboratuvar mı Rahim mi daha uygun bölünmesi için ikna olamadım ve hep aklımda bu konu
Ben daha dun transfer oldum canmSonuç belli oldu mu sizin
Rahim en iyi labarotuvardan daha saglikli demişti benim dr um ... banada 3. Gun Embriyosu transfer edildi 13 tane döllenmiş ve 3. gune gelebilmiş embriyom olmasina ragmen... ben güveniyorum dr umun kararina sukur suan hamileyimEvet yaşın küçük ilk denemen 4 ten 8 e bölünen bi yumurtan var olmazsa tekrar deneriz dedi ama bgn diğer yumurtanın blastokiste ulaşıp ulaşmadığı bilgisi için arayacaklar dondurmak için ama bu bence diğer yumurtayı şansa bırakmak çünkü laboratuvar mı Rahim mi daha uygun bölünmesi için ikna olamadım ve hep aklımda bu konu
Bana dün transfer yapıldı 2 tane grade 2a transfer edildi yaşım 29 ancak bu 6. Tedavim 4 tane negatifim var ve erken rezerv azlığı var. Bu nedenle 2 tane transfer etti doktorum sizin ilk tedaviniz mi? Sıkıntı nedir? Kalitesi nasılmış embriyonuzunkızlar mrb 15 aralık cuma günü 2 yumurtam bölünmesine rağmen doktorm 3. Gün 8 hücreli tek yumurta transferi yaptı bn neden ikisini de koymuyoruz dediğimde yaşımın 30 altı olduğundan Sağlık Bakanlığı protokolüne uymak zorundayız dendi benim gibi olup da çift yumurta transferi yapılan var mı
Bir gün var aramıda inş hayırla sonuçlanır bide ağrı var mı karında bi arkadaşım 9. Gün de olan ağrı tutunmanın belirtisi demiştiBen daha dun transfer oldum canm
Hayir canim sakin kimsenin belirtileriyle inanma oyle kafani mesgul edersen olmaz . Dua ediceksin namazlarini kilacaksin kuran okuyacaksin zikir cekiceksin bizim elimizden baska birsey gelmez . Sen gunluk bu dediklerimi yap belirtilerede sakin inanma . Doktor dedi cunku karin agrisi olur kasik agrisi olur gogus agrisi buyumesi olur bunlar cok normal dedi o yuzden hic takma kafana . Sayili gun cabuk gecermisBir gün var aramıda inş hayırla sonuçlanır bide ağrı var mı karında bi arkadaşım 9. Gün de olan ağrı tutunmanın belirtisi demişti
İlk tedavi 5 aylık evliyim doğuştan sağ yumurtalığımın olmadığını öğrendiğimizden hemen tüp bebek yapmayı tavsiye etti doktorum o yüzden otomatikmen yumurta rezervim yarıya düşüyorBana dün transfer yapıldı 2 tane grade 2a transfer edildi yaşım 29 ancak bu 6. Tedavim 4 tane negatifim var ve erken rezerv azlığı var. Bu nedenle 2 tane transfer etti doktorum sizin ilk tedaviniz mi? Sıkıntı nedir? Kalitesi nasılmış embriyonuzun
Haklısın cnm Rabbim ol derse olacak buna sonuna kadar inanmıyorum ama evde yatınca sürekli insan kendni dinliyo istemsizHayir canim sakin kimsenin belirtileriyle inanma oyle kafani mesgul edersen olmaz . Dua ediceksin namazlarini kilacaksin kuran okuyacaksin zikir cekiceksin bizim elimizden baska birsey gelmez . Sen gunluk bu dediklerimi yap belirtilerede sakin inanma . Doktor dedi cunku karin agrisi olur kasik agrisi olur gogus agrisi buyumesi olur bunlar cok normal dedi o yuzden hic takma kafana . Sayili gun cabuk gecermis
Evet keşke bana bu şekilde bilimsel nedeni için ikna edebilseydi o zmn bu kadar takılmazdm bu konuya belkide sadece düşük olablr dedi bu da bana yeterli gelmediYa tamamen doktorun insiyatifi. Mesela sizde tutma olasılığı yüksek olabilir ama çoğul gebeliği taşıyacak bünyeniz olmayabilir gibi gibi. Mesela benim rahim ağzım normal kadınlardan uzun, 3 olması gerekirken 5 cm. Boyum uzun iç karnım geniş. Ben çoğul gebeliğe uygun sayilabilirim ama kan degerlerinizde bile bir eksiklik varsa doktor göze almamış olabilir.
Kendini mesgul etcek seyler bul canim surekli telefon elinde kk ya girip kafa patlatirsan ooo sen test gunune kadar dokuz dogurursunHaklısın cnm Rabbim ol derse olacak buna sonuna kadar inanmıyorum ama evde yatınca sürekli insan kendni dinliyo istemsiz
Birçok doktor ayrıntılı açıklama yapmıyor biraz bizim araştırmamız gerekiyor mesela benim over rezerv bozukluğum var baya düşük sayı. Doktorun bana çok iğne vermesini beklerken aşılamadan bile az ilaç verdi. sadece dedi ki senin hastalığında çok da versem az da versem ayni ama açıklamadı benim hastalığım ne neden olmuş neden iğne az kafamda birsürü soru işareti ile başladım tedaviye ilk 6 gün hiç yumurta yok aft bile zor görüyor 1 tane. Dün 10. günde 8 yumurta göründü doktor da şaşırdı ben de şaşırdım ama anladım doktor tecrübeli. Açıklamıyor ama bildikleri bizim yararimizaEvet keşke bana bu şekilde bilimsel nedeni için ikna edebilseydi o zmn bu kadar takılmazdm bu konuya belkide sadece düşük olablr dedi bu da bana yeterli gelmedi
Kendini mesgul etcek seyler bul canim surekli telefon elinde kk ya girip kafa patlatirsan ooo sen test gunune kadar dokuz dogurursun
Tedaviye başlamadan önce çok araştrdm arkadaş tavsiyesi de etkili oldu doktorumun tecrübesi de oldukça fazla artk bnde öyle düşüncm kndmi rahatlatıcmBirçok doktor ayrıntılı açıklama yapmıyor biraz bizim araştırmamız gerekiyor mesela benim over rezerv bozukluğum var baya düşük sayı. Doktorun bana çok iğne vermesini beklerken aşılamadan bile az ilaç verdi. sadece dedi ki senin hastalığında çok da versem az da versem ayni ama açıklamadı benim hastalığım ne neden olmuş neden iğne az kafamda birsürü soru işareti ile başladım tedaviye ilk 6 gün hiç yumurta yok aft bile zor görüyor 1 tane. Dün 10. günde 8 yumurta göründü doktor da şaşırdı ben de şaşırdım ama anladım doktor tecrübeli. Açıklamıyor ama bildikleri bizim yararimiza
Rahat ol zaten transferden sonra hep kafanı rahat tutmalısın. Stres yaptığında mide asidi arttığı gibi rahim içi asit de artıyormuş.O yüzden kitap dizi film ne seni oyalayacaksa ilgilenTedaviye başlamadan önce çok araştrdm arkadaş tavsiyesi de etkili oldu doktorumun tecrübesi de oldukça fazla artk bnde öyle düşüncm kndmi rahatlatıcm
Canim hayirli olsun,Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin.Kaliteleri nasil?kac tane yum toplandi.kac embiriyon olustu?kusura bkma soru ustune soru.birde doktorun kim?Bana dün transfer yapıldı 2 tane grade 2a transfer edildi yaşım 29 ancak bu 6. Tedavim 4 tane negatifim var ve erken rezerv azlığı var. Bu nedenle 2 tane transfer etti doktorum sizin ilk tedaviniz mi? Sıkıntı nedir? Kalitesi nasılmış embriyonuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?