3.gün taze embriyo transferi 6. Günde 0.1 cıktı

srnsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
4
3
1
24
Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim

Merhaba 3.gün embriyosu 6.günde çıkması imkansız. Düşünsenize içeride beşinci güne gelecek +2 güne ihtiyacı var. Sonra kendine yer arayacak tutundum derken kana geçmesi bile 9 /10 günü buluyor. Ben de üçüncü gün transferi olmuştum. Erken kan verenleri araştırmıştım. 10.günde erken kan verenlerin bile 12/20 falan çıkıyordu değeri. Bunlar hamileydi. 6.gün çokkk erken üzmeyin kendinizi ilaçlarınızı aksatmayın

Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten zor bir süreç allah hepimize yardımcı olsun inşaallah

Bende taze 3.gün embriyosu koydurmuştum 9.gündr bile 17 gibi bi değer çıkmıştı sonradan artarak ilerledi çok erken 6.gün 5.gün embriyosu olsaydı çıkardı belki ama 3.gün için en erken 10.gün yapılması lazım testin

merhaba bende 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum aynı tarihte pazar test gününü bekliyorum çok acele etmeyin stres yapmayalım inşallah yılın son transferiyle hamile kalırız bende bi saat olumlu düşünüyorum bi saat olumsuz hiç bir belirti yok karamsarlığa kapalıyorum bugün ağrım var karında ama adet günümde 2 gün sonra anlayamıyorum.

Merhaba bende 5 ocakta 3.gun taze transfer oldum bugun 5.gunum döllenmiş iyi kalite 2 embriyom vardı doktor riske atmadı 3.gun taze transfer yaptı diğeri 5 güne giderse donduracaktı fakat dondurulacak seviyeye gelmemiş tek umudum 3.gün embriyosu. Bazen bende karamsarliga kapılıyorum bazen olumlama yyapmaya calisiyorum.17 ocak test günüm allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah allahım hepimize yavrumuzu kucaklamayı nasip etsin bende öyleyim bi iyi bi kötü hırman veriyorlar bu süreçte sürekli ona yoruyorum

Merhaba ovitrelle kullanmışmıydınız transferden sonra?

Benim de 3. Gün taze transfer bugün 8. Gün bitti. Transferin 3. Günü ovitrelle vurdum testler silik pozitif çıkıyor. Acaba ovitrelle etkisi mi diye korkuyorum

Eklentiler

• 1000010612.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 24
Bende 3. Gün embriyosu transferi oldum bugün 6. Günüm test yaptım negatif moralim bozuldu senin 9. Günde çıkmış çıkar mı acaba benim de

Benim siliklik hiç bitmedi az önce yaptım yine silik çıktı bugün iğnenin 6. Günü acaba yarın şekillenir mi, yarın transfer günü hariç 10.gün , hiç umudum kalmadı
Benimki transfer sonrası değildi ama toplamada iğne yapıldı çatlatma ondan olabilir 10.güns3 kanda çıkar zaten azda olsa canım istersen kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…