- 5 Mart 2020
- 6
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi Caremelablack
Illa oluyo böyle seyler tutmayan da oluyo bi sorun olmaz gibi me geliyo öksürük işini halletmeye çalış ilaç felan çünkü burda birine doktor hapsirmamaya çalış mümkün olduğunca bile demiş çok ta elimizdeymiş gibi3 gün önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım fakat aşırı öksürüğüm var öksürürken sürekli o bölgede gerilme oluyor korkuyorum dikişlerim atıcak diye aynayla bakıyorum ip gözüküyor az bişey ama dikili bir şekilde yani kopmuş gibi değil ilaçlarımıda düzgün şekilde kullanıyorum kalıcı diktirip dikişleri tutmayan var mı
Tutmayınca iplikler ele gelir herhalde değil miIlla oluyo böyle seyler tutmayan da oluyo bi sorun olmaz gibi me geliyo öksürük işini halletmeye çalış ilaç felan çünkü burda birine doktor hapsirmamaya çalış mümkün olduğunca bile demiş çok ta elimizdeymiş gibi
Çünkü hep bakıyorum yazanlar olmuş iplikler elime geldi diyeTutmayınca iplikler ele gelir herhalde değil mi
O kadarını bilmiyorum açıkçasıÇünkü hep bakıyorum yazanlar olmuş iplikler elime geldi diye
Bacaklarını kapatıp öksür fazla baskı yapmadan oraya. İplerin gözükmesi çok normal.3 gün önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım fakat aşırı öksürüğüm var öksürürken sürekli o bölgede gerilme oluyor korkuyorum dikişlerim atıcak diye aynayla bakıyorum ip gözüküyor az bişey ama dikili bir şekilde yani kopmuş gibi değil ilaçlarımıda düzgün şekilde kullanıyorum kalıcı diktirip dikişleri tutmayan var mı
Kime yaptirdiniz3 gün önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım fakat aşırı öksürüğüm var öksürürken sürekli o bölgede gerilme oluyor korkuyorum dikişlerim atıcak diye aynayla bakıyorum ip gözüküyor az bişey ama dikili bir şekilde yani kopmuş gibi değil ilaçlarımıda düzgün şekilde kullanıyorum kalıcı diktirip dikişleri tutmayan var mı
Doktora gittim içim rahat etsin diye bir sorun olmadığını söyledi sıkıntı yok şükürBacaklarını kapatıp öksür fazla baskı yapmadan oraya. İplerin gözükmesi çok normal.
Kanaman oldu mu pekiDoktora gittim içim rahat etsin diye bir sorun olmadığını söyledi sıkıntı yok şükür
Çok fazla değil 1 hafta kadar sürdü lekelenme şeklindeKanaman oldu mu peki
Doktor adını paylaşır mısınız lütfennÇok fazla değil 1 hafta kadar sürdü lekelenme şeklinde
Bende düşünüyorum kime yaptırdınızİstanbulda yaptırdım
Evet lütfen yazar mısınız, kime yaptırdınız sonuç nedirKime yaptirdiniz
Size mesaj attım bakabilir misinizÇok fazla değil 1 hafta kadar sürdü lekelenme şeklinde
Hangi doktora yaptırdınızKime yaptirdiniz