- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
Canım bizim için önemli olan sütyende durma şekli değildi. Aynaya cıplak baktıgımızda kendimizi tam kadın hissedemememiz sebepti. Yoksa bu kadar acıyı neden çekelim riskleri göze alalım :) Yani yaşamayan pek anlamaz diyelim. Sen ne durumdasın bilmiyorum ama.
Beni anlayan biri var nihayet. Insallah gecer . Sana suan kac gun oldu canim.
Ayy masallah ne guzel. Bana yarin bi hafta oluyor. Nasil normal hayina dondun mu.is guc yapabiliyormusun mesela ev temizligi. banyonu felan. Memislerin durumu ne ödemlerin indimi... mesela benim biri daha siskin. Biri rahatladi bile indi. Oburu icin doktora gittim bugun. Oda gecicek dedi inecek dedi. Insallahhhhhcanım benim 3 hafta oldu çok şükür iyiyim ...sanki o ağrıları sızıları çekmemişim hatta varlıklarını bile unutuyorum...hiç bir zorluğumda kalmadı...darısı senin başına inşallah :)
Ayy masallah ne guzel. Bana yarin bi hafta oluyor. Nasil normal hayina dondun mu.is guc yapabiliyormusun mesela ev temizligi. banyonu felan. Memislerin durumu ne ödemlerin indimi... mesela benim biri daha siskin. Biri rahatladi bile indi. Oburu icin doktora gittim bugun. Oda gecicek dedi inecek dedi. Insallahhhhh
bir haftadan sonra dahada rahatlıcaksın canım emin ol...ben şu an her işimi yapabiliyorum..ben 5.günümde iş başı yapmıştım bilesonrasında dikkat edereke fazla zorlamadan her işimi yaptım...ev içinde süpürmeydi,toz almaydı,banyo temizlemeydi hepsini yapıyorum..:) sadece ağır kaldırmamaya çalışıyorum ve ani hareketlerden kaçıyorum o kadar çok şükür çok çok iyiyim
Senin adina cok sevindim. Benim biri daha cabuk indi odemi. Digeri daha sis. Doktor normal iner daha dedi. SEnde de oyle oldu mu hic
Canim bnm insallah insallah :)))))
Ya sporcu sutyeni icin ne diebilirsin bAna bn larcbeden aldim 85beden sekil almasinda bununda cok buyuk faktoru varmi ?
Kızlar iyi cesaret sizinki yani ilerde sırtüstü yattınız diyelim nasıl olacak hadi patlarsa yada ne bileyim yabancı bi madde sonuçta silikonu deri altınızda taşıyana kadar sutyende taşısaydınız olmazmıydı
canım benim 3 hafta oldu çok şükür iyiyim ...sanki o ağrıları sızıları çekmemişim hatta varlıklarını bile unutuyorum...hiç bir zorluğumda kalmadı...darısı senin başına inşallah :)
İnşallah bende ameliyat olduğumu unuturum :) canım birşey sorcam. Hissislik ne durumda ???
Sen beni çok güldürdün ilahi e mi:)) konu silikonlu sütyen giymekle çözülse kimse bu ameliyatı olmazdı zaten.Önemli olan çıplakken nasıl göründüğün.Bu arada sen de bu forumu okuyup, bu kadar gezindiğine göre göğüslerinden şikayetçisin.Hadi bir cesaret:)) patlamaz sakın korkma:)) sıvı birşey değil,akışkan değil,jöle kıvamında.))
Canım ne bileyim televizyonda görmüştük daha önceden patladı silikonu bilmem ne diye korktum göğüslerim çok büyük değil evet ama idare eder ne yapalım yani bu burun ameliyatı gibi felan değil yabancı bi madde ömür boyu kalacak bedeninde beni en çok o korkutuyor.
bende o tarz bi problem olmadı canım...ama iki göğüsünde gelişimi aynı olmayabiliyor...mesela benim öncesinde aralarında birazcık büyüklük farkı vardı şimdide fark edilebiliyor..fakat ben hiç sorun etmiyorum...fotoğraflarımıda eklemiştim zatensende telaş etme canım ...bi kaç gün sonra ödemlerin tamamen gitmiş olur :)
Canim suan sana kac gun oldu. Nasil uyurken yan yatiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?