3 gun once ameliyat oldum. off

herkese geçmiş olsun her şey tüm acılar geçmesi 10 günü buluyormu acaba yaşayanlar ve tamamiyle iyileşenler yazarmısınız ağrısı olanlara biraz moral olur güzel eller tuşlara hadi

anlattıklarım ne derce yararlı olur bilemiyorum ama ben 22 ocakta ameliyet oldum.ve 23 ocakta da taburcu oldum hastaneden çıktığımda ağrı kesici iğnelerin etkisiyle pek acı hissetmedim ewe geldiğimde nefes almada güçlük çekiyordum hareket etmek istemiyordum bile çünkü kaslar hareket ettikçe can acısıdan duramıyordum.Benim kas altı 275 cc bu arada ameliyatım.Ve 25 ocakta da dikişlerim alındı.5. gün iki memenin ortasına yumruk yemiş gibi kıpırdayamadığım anlar dahi oldu ama ağrı kescilerle geçti şükür.Size tavsiyem kanama ve acınızın azalması için yatarken ve kalkarken bir hafta boyunca yardım alın.Sırtınızı yanınızdakiler sıklıkla ovsun ve dayanabildiğiniz kadar yürümeye çalışın.Kambur yürüyosunuz ancak o bile bi gelişme.

Geçmiş olsun.Sabır başka bişey diyemicem.Bu ameliyat kasaltı ise çokk zor.Bunun bu kadar zor olduğunu ne yazıkki söylemiyor doktorlar.10,15 güne biraz daha iyi olursunuz.1 ay sonra baya değişiklik olacak.

Geçmiş olsun.Sabır başka bişey diyemicem.Bu ameliyat kasaltı ise çokk zor.Bunun bu kadar zor olduğunu ne yazıkki söylemiyor doktorlar.10,15 güne biraz daha iyi olursunuz.1 ay sonra baya değişiklik olacak.

Tsk ederim cnm insallah en kisa zamanda kendimi toplarim rabbim hepimizin yardimcisi olsun evet dogru meme alti kesisiyle kas alti yontemi uygulandi 375cc mentor marka yuvarlaksilikon insallah hatirlisiyla gecicek coook sukur RABBIME sabrediorum an itibariyle 5gunede girmis bulunuorum sukur :)))) tekrar tsk ederim cnm k.i.b iyi geceler...

ben de ağrıdan korkutğum için olamıyordum bi türlü
şimdi bu yorumlarınızı görünce "ne gerek var canım" böyle de iyiyim der oldum kızlar, ne yapsam?

Persembe oldum dual plan onasil bir sirt ağrısıdır tarifi yok agri kesicilerle duruykrum bugünde gerginlik ve zor nefes alma bar ama yemegimi kendim yiyebiliyorum sürekli yatyrm

ben de ağrıdan korkutğum için olamıyordum bi türlü
şimdi bu yorumlarınızı görünce "ne gerek var canım" böyle de iyiyim der oldum kızlar, ne yapsam?
Evet ilk ameliayttan sonra insan acidan konusuyor.acimiyor desem yalan olur. Neden yaptirdim manyakmiyim diyosun. Amam gecici bir surec. Sonucta kucucuk elin kesilse aciyor. Ameliyat bi nasil acimasin degil mi

Persembe oldum dual plan onasil bir sirt ağrısıdır tarifi yok agri kesicilerle duruykrum bugünde gerginlik ve zor nefes alma bar ama yemegimi kendim yiyebiliyorum sürekli yatyrm

geçicek canım ...ilk günler insan çok fena pişmalık duyuyor ben ne yaptım diye..ilk 3 gün feci geçiyor..4.5. günden sonra biraz daha rahatlıyor insan...sende bandaj varmış o daha çok sıkıcaktır...bana sütyen bile fenalık getiriyor sıkıyordu sanki bütün yükü omzuma veriyormuş gibi ağrıtıyordu...o sırt ve omuz ağrısını çok iyi bilirim ama sabret hepsi geçicek...güzel günlerin çok yakında inşallah

Saolun kizlar evet biraz erken konusuyorum ama cok zormus. Bide benim 5 yasinda kizim var. Ona sarilamiyorum ( yanimdayken ozledim. Eevt sirtima annem masaj yapti. O sirt agrisi olduruyo beni

çok geçmiş olsun canım...seni çok iyi anlıyorum..bana 3 hafta önce dual plan 350 cc takıldı...ağrılı günlerin geçicek sanırım bugün 5.günündesin biraz daha hafiflemiştir...değilse bile inşallah geçicektir..bende 4.5.günden sonra baya bi azalmıştı kendi işlerimin tamamını halledebiliyordum...benimde bir kızım var ve 5 yaşında yanındayken özleyip sımsıkı sarılamamak ve birde sana düşkünse onun uğradığı kırılganlık bir anne için çok kötü :2: ama sabret geçicek kızına farklı bir şekilde izah edebiliyorsan o seni anlayacaktır...gece gündüz sırtına masaj yapacak birleri varsa yanında onların kıymetini bil...o msaj çok iyi geliyor insana...çok şükürki halen daha geceleri uyanıp sırtıma masaj yapan bir kocam var seninde güzel ağrısız sızısız günlerin kapında inşallah

Beni anlayan biri var nihayet. Insallah gecer . Sana suan kac gun oldu canim.

Zor bölüm gitmiş ama sabır bölümü sadece ağrıda değil ,göğsün şekillenmesi konusunda da.Süreci oldukça uzun bir ameliyat.Ama zaman çok çabuk geçiyor.Bir de bakacaksın ki 1 yıl olmuş.İnşallah sorunsuz atlatırsın.Güle güle kullan:))

Canim bnm insallah insallah :)))))
Ya sporcu sutyeni icin ne diebilirsin bAna bn larcbeden aldim 85beden sekil almasinda bununda cok buyuk faktoru varmi ?

Kızlar iyi cesaret sizinki yani ilerde sırtüstü yattınız diyelim nasıl olacak hadi patlarsa yada ne bileyim yabancı bi madde sonuçta silikonu deri altınızda taşıyana kadar sutyende taşısaydınız olmazmıydı

Canım bizim için önemli olan sütyende durma şekli değildi. Aynaya cıplak baktıgımızda kendimizi tam kadın hissedemememiz sebepti. Yoksa bu kadar acıyı neden çekelim riskleri göze alalım :) Yani yaşamayan pek anlamaz diyelim. Sen ne durumdasın bilmiyorum ama.

nolmuş sırt üstü yatınca bende hiç bişi olmuyoda merak ettim
silahla ya da biri bilerek bıçakla bizi deşmediği sürece bişi olmaz inş :)

Ya ben korkarım ne bileyim plastik içi sıvı gibi duran bişey yani rahat yatabiliyomusunuz büyük konuşmayım ama asla yaptırmayı düşünmezdim silikon tek nedende korkumdan

Ya ben korkarım ne bileyim plastik içi sıvı gibi duran bişey yani rahat yatabiliyomusunuz büyük konuşmayım ama asla yaptırmayı düşünmezdim silikon tek nedende korkumdan

Bilgin olmadigi beli. Protezler düsündügün gibi sivi degil!

Açıkçası pek bilmiyorum hiç düşünmediğim için yoksa çokta büyük göğüslerim yok ama mutluyum halinden sizinde umarım çektiğiniz eziyete değer ve bi sıkıntı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…