bekliyorum...çarşambaya ertelendi benim ameliyatım..doktorum çok yoğun olduğyndan tüm ameliyatlarını erteledi..benimkide çarşamba öğleden sonra
Agrimsizim var coook dayaniorum oturdugunda kalkmak guc kalkdigindada oturmak guc ara sira kalkmayA calisdigimda sankii bisiyy batior cook gergin sis ve tas gibiler benim bandajim carsamba gunu hastaneden cikmadan sabah cikartilmisdi pansuman yapildi kontrol edildi sporcu sutyeni giydirildi taburcu oldum iyi degilim ama cok sukur sabredebiliyorum bi kac gun sonra agrinin azalacagini umuyorum insallah 1hafta 10gunede insallah tamamen toplariz cumaryesi gunu de dikislerim alinicak tekrar gecmis olsun sana k.i.b.iyi aksamlar
Geçmiş olsun.Sabır başka bişey diyemicem.Bu ameliyat kasaltı ise çokk zor.Bunun bu kadar zor olduğunu ne yazıkki söylemiyor doktorlar.10,15 güne biraz daha iyi olursunuz.1 ay sonra baya değişiklik olacak.
Evet ilk ameliayttan sonra insan acidan konusuyor.acimiyor desem yalan olur. Neden yaptirdim manyakmiyim diyosun. Amam gecici bir surec. Sonucta kucucuk elin kesilse aciyor. Ameliyat bi nasil acimasin degil miben de ağrıdan korkutğum için olamıyordum bi türlü
şimdi bu yorumlarınızı görünce "ne gerek var canım" böyle de iyiyim der oldum kızlar, ne yapsam?
Persembe oldum dual plan onasil bir sirt ağrısıdır tarifi yok agri kesicilerle duruykrum bugünde gerginlik ve zor nefes alma bar ama yemegimi kendim yiyebiliyorum sürekli yatyrm
Uzun suredir 10 yildir istiyordum ama hep korktum vazgectim. Simdi bir anda karar verdim ve ameliyat oldum. Iki gogus olcum ayniydi 75 a dolmuyor gibiydi. Ikisinede kas ustu 300 cc mentor takildi. Agrim var suan. Kendimi pisman hissediyorum. Sirtim boynum cok agriyor. Bir memem digerine gore dahA sis. Ve daha cok sizliyor
Saolun kizlar evet biraz erken konusuyorum ama cok zormus. Bide benim 5 yasinda kizim var. Ona sarilamiyorum( yanimdayken ozledim. Eevt sirtima annem masaj yapti. O sirt agrisi olduruyo beni
çok geçmiş olsun canım...seni çok iyi anlıyorum..bana 3 hafta önce dual plan 350 cc takıldı...ağrılı günlerin geçicek sanırım bugün 5.günündesin biraz daha hafiflemiştir...değilse bile inşallah geçicektir..bende 4.5.günden sonra baya bi azalmıştı kendi işlerimin tamamını halledebiliyordum...benimde bir kızım var ve 5 yaşındayanındayken özleyip sımsıkı sarılamamak ve birde sana düşkünse onun uğradığı kırılganlık bir anne için çok kötü :2: ama sabret geçicek kızına farklı bir şekilde izah edebiliyorsan o seni anlayacaktır...gece gündüz sırtına masaj yapacak birleri varsa yanında onların kıymetini bil...o msaj çok iyi geliyor insana...çok şükürki halen daha geceleri uyanıp sırtıma masaj yapan bir kocam var seninde güzel ağrısız sızısız günlerin kapında inşallah
Tsk ederim cnm insallah en kisa zamanda kendimi toplarim rabbim hepimizin yardimcisi olsun evet dogru meme alti kesisiyle kas alti yontemi uygulandi 375cc mentor marka yuvarlaksilikon insallah hatirlisiyla gecicek coook sukur RABBIME sabrediorum an itibariyle 5gunede girmis bulunuorum sukur :)))) tekrar tsk ederim cnm k.i.b iyi geceler...
Zor bölüm gitmiş ama sabır bölümü sadece ağrıda değil ,göğsün şekillenmesi konusunda da.Süreci oldukça uzun bir ameliyat.Ama zaman çok çabuk geçiyor.Bir de bakacaksın ki 1 yıl olmuş.İnşallah sorunsuz atlatırsın.Güle güle kullan:))
Kızlar iyi cesaret sizinki yani ilerde sırtüstü yattınız diyelim nasıl olacak hadi patlarsa yada ne bileyim yabancı bi madde sonuçta silikonu deri altınızda taşıyana kadar sutyende taşısaydınız olmazmıydı
Kızlar iyi cesaret sizinki yani ilerde sırtüstü yattınız diyelim nasıl olacak hadi patlarsa yada ne bileyim yabancı bi madde sonuçta silikonu deri altınızda taşıyana kadar sutyende taşısaydınız olmazmıydı
Ya ben korkarım ne bileyim plastik içi sıvı gibi duran bişey yani rahat yatabiliyomusunuz büyük konuşmayım ama asla yaptırmayı düşünmezdim silikon tek nedende korkumdan
nolmuş sırt üstü yatıncabende hiç bişi olmuyoda merak ettim
silahla ya da biri bilerek bıçakla bizi deşmediği sürece bişi olmaz inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?