Bebek İkinci El 3 gun once alinan bebekten hafif bebek arabasi .mama sandalyesi :)

Bende yazmadan edemedim:) bebeginiz biraz emekleyip yürümeye başlayınca o kadar kucak istemicek ve bir sure sonra dışarıda arabaya ihtiyacınız olacak yinede si bilirsiniz ama bence biraz daha bekleyin urunude çok begenmissiniz anlaşılan güzel bir araba çünkü.
İşinize karışmak gibi olmasin:) güle güle buyutun bebeğinizi:)

bence urun cok guzel bı urun fıyatıda ıyı bıraz daha bekleyın derım bu bebıslerın cocukların ısıne bellı olmuyor :)

Benim kizim 3.5 yasinda şimdi 2 aylık oğlum var eğer oglumda kullanmasam kizimda yine kullanırdim ki ooğlum doğana kadar yine kullanıyordum pazarda gezmeye gidince bi sure sonra çocuk yorumluyor çünkü gezerken arabada uyuyor veya gezerken bi gözün çocukta oraya buraya kaçmasın derdi olmuyor rahat oluyorsun yani. Yinede sen bilirsin.
Birde arabaya evde alıştırmaya calisiyirsan zorlanirsin birde dışarıda dene istersen bu aarabayı kirletmek istemezsen bi tanıdığının arabasindada deneyebilirsin.

Komsumun arabasini denedik disarda istemiyorcok gazli bebekti oyuzden simarik baya :)yolda kucagimda uyuyor arabaya yatmiyor emzik emmiyor markali birsuru emzik aldim bir umut alir diye maselef :)babasinda bile durmuyor sadece ben bakiyorum boyun fitigi oldum o derece yani 6 ayda :)bircok esyasi var satcamda firsat bulamiyorum eklemeye :)

o zmn allah yardımcın olsun cnm:) pek bişey diyemicem... iyi satışlar sana:)

arkadaşım aynı araca bende baktım sıfır fiyatı zaten 380 oda taksitle çok pahalı demişsin hem peşin olacak burdan alırsakçok yani

Civil ebebek annelitfen bakarsaniz 499 tl fiyati bende nakit odendigi icin 460 a alindi .buradakullanilan urunlere dahi cok isteyenler var kalmiski ben aldigim fiyattan hic kullanmadigim halde dustum ve urun ilan gunu 3 gunluktu .magazan aldim evimde duruyor 200 e satcak halim yok .ben koydum alan alir almayan sifir 380 ligi alir oda sifir buda sifir sonucta almak isteyenin karari

Belki alan olur hakka girmeyim diye disarda bile denemedim urunu.komsununkini denedim alissin diye

halen kizim inatla istemiyor arabayi tertemiz alicilar pisman olmaycak cizik dahi yok hic kullanilmadi

Canim bence satma benim kizimda durmadi ama suan o kadar cok aeviyor ki bende aldigima pisman olmustum ama suan iyiki almisim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…