• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3 gun once alinan bebekten hafif bebek arabasi .mama sandalyesi :)

Bebek arabasimi evet tam yatiyor cift yonlu tek elle acilip kapaniyor fren sistemi cok guzel tek dokunusta kitleniyor vs cok ozelligi var:)

Bizim için henüz erken ama eğer dusunursen tekrar göz aktarım mutlaka. İnternetten videosunu izledim gayet güzel görünüyor.

Benim çok ihtiyacım var çok az düştünüz fiyatı.sonuçta 5 aygeçmiş üstünden 250 kargo bana ait olur mu eşimi ikna edemedim kendi harçliklarımla alcam

merhaba üzerinden çok zaman geçmş ama belki hala satmamışsınızdır eğer hala kullanmıyorsanız 200 veririm hemen

Kizlar baby2 go pinna delux bebek arabasi 3 gun once alindi babam hediye almis.bebegimi ne yaptiysak oturtamadik kucak delisi :KK43:agliyor binmek istemiyor oyuzden satcam.garanti kagidi mevcut orjinal kutusunda hic kullanilmadi 3.5 kilo tek elle tasiniyor tek tusla kemerleri emniyetli acip kapatma ozelligi var .tek tusla bebek arabasi kapanip aciliyor cift yonlu manevralari gayet guzel yagmurlugu var alt sepeti genis cok kibar ve kullanisli .ben buradaki kulupte cok aradim bulamayinca babam hediye olarak aldi .eger urunde yirtik cizik deforme vs varsa paraniz geri iadedir 3 gunluk urun
Satilmadiysa görüşebilir miyiz bende talibim

Back