• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 3. gün emriyo transferi

Denyassss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
11
2
1
30
merhaba kızlar tücrübeli arkadaslarda yardımcı olursa sevinirim sorum su dondurulmus 3 . gün 2 emriyo transferi oldum bugun 5. günüm ikinci günden itibaren ara ara bel agrısı oldu sonra ki günler bi sol kasıgımda bi gün sağ kasıgımda batma oluyor ve sol gögüsümde batmalar oluyor sizinse böyle belirtileriniz oldu yada nasıl belirtileriniz oldu ikinci denemem ve cok korkuyorum olumsuz olurmu ondan ondan size sormak istedim

Dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferi oldum 3 kere. İkisi tuttu biri negatif. Pozitifte de negatifte de belirtiler aynıydı kasık batması bel ağrısı göğüs sizlamasi vs. Bunlar kendimizi fazla dinlediğimizden bi kısmı psikolojik bi kısmı ilaçların etkisi. Kendinizi dinlemeyin stres yapmayın dicem ama nafile. Aynı şeyleri 3 kez yaşamış biri olarak insanın elinde olmuyor hep bi belirti arıyor. Umarım pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Müjdeli haberleriniz olsun

Dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferi oldum 3 kere. İkisi tuttu biri negatif. Pozitifte de negatifte de belirtiler aynıydı kasık batması bel ağrısı göğüs sizlamasi vs. Bunlar kendimizi fazla dinlediğimizden bi kısmı psikolojik bi kısmı ilaçların etkisi. Kendinizi dinlemeyin stres yapmayın dicem ama nafile. Aynı şeyleri 3 kez yaşamış biri olarak insanın elinde olmuyor hep bi belirti arıyor. Umarım pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Müjdeli haberleriniz

merhaba kızlar tücrübeli arkadaslarda yardımcı olursa sevinirim sorum su dondurulmus 3 . gün 2 emriyo transferi oldum bugun 5. günüm ikinci günden itibaren ara ara bel agrısı oldu sonra ki günler bi sol kasıgımda bi gün sağ kasıgımda batma oluyor ve sol gögüsümde batmalar oluyor sizinse böyle belirtileriniz oldu yada nasıl belirtileriniz oldu ikinci denemem ve cok korkuyorum olumsuz olurmu ondan ondan size sormak istedim

Merhaba. Benimde transfer günü hariç 4. Gündü bugün. 17 mart transferdi
2. Denemem. İlki taze transfer tutmadı.
Bu ay 3 adet dodnurulmuş 3. Gün enbriyo transfer edildi. Aslında dördüncü gün embriyoları oluyo bir gün önceden çözdükleri için.
Benim 3. Gün akşamdan beri kasık ağrım var. Aslında acı eşiğim yüksektir ağrı diyemem. Sanki yanıyo kasıklarım.

Merhaba. Benimde transfer günü hariç 4. Gündü bugün. 17 mart transferdi
2. Denemem. İlki taze transfer tutmadı.
Bu ay 3 adet dodnurulmuş 3. Gün enbriyo transfer edildi. Aslında dördüncü gün embriyoları oluyo bir gün önceden çözdükleri için.
Benim 3. Gün akşamdan beri kasık ağrım var. Aslında acı eşiğim yüksektir ağrı diyemem. Sanki yanıyo kasıklarım.
merhaba benımde aynı senınki gibi ilki taze bi tane transfer ettiler hiç bir agrım sızın yoktu zaten negatif sonuclandı bunda biraz agrı var bakalım ne olcal inşallah pozitif sonucları alırız sağlıkla kucagımıza alırız 🙏🏻

merhaba benımde aynı senınki gibi ilki taze bi tane transfer ettiler hiç bir agrım sızın yoktu zaten negatif sonuclandı bunda biraz agrı var bakalım ne olcal inşallah pozitif sonucları alırız sağlıkla kucagımıza alırız 🙏🏻

Amin inşallah valla. Ağrı sızıya razıyım. Yeterki pozitif olsun. Yapmaya korkuyorum ama silik bi çizgi görmek için bile sabırsızlanıyprum

benim transferden sonraki 8.gün göğüslerim sızlamaya başlamıştı ama hani normal adet öncesi olan hassasiyetten çok farklıydı resmen sızım sızım sızlıyordu aynı gün test yaptım çok silik çıktı kan verdim 32 idi beta

Back