3. gün embriyosuyla hamile kalanlar, lütfen tecrübeleriniz paylaşır mısınız?

peraas

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
72
27
18
merhaba arkadaşlar, 3. gün embriyosuyla hamıle kalanlarımız var mı? bana 2 defa 4. gun transfer edıldı tutmadı . 5. gune ulaşamadı embrıyolarım. şimdide garantıye almak adına 3. gün dondurduk. muhtemelen 3. gun transferı ıstıyecegım. guzel haberler duyarsak çok güzel olucak sanırım...

Meraba umarım bu sefer güzel sonuç alırsınız benimde bu gun opu oldum 3 tane yum toplandı inşallah dölenirler cumartesi transfer dedi 3 gün taze oluyor benimki

Meraba umarım bu sefer güzel sonuç alırsınız benimde bu gun opu oldum 3 tane yum toplandı inşallah dölenirler cumartesi transfer dedi 3 gün taze oluyor benimk
çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun.. guzel haberler alalım sızden de inşallah..

Kalitesi nasıl kaç tane embriyonuz var? Benim de tek 8 hücreli 3.gün var

Ay evet çok aşırı gerginim 3.gün diye düşünüp... çok korkuyorum sürekli, dinemiyorum...
Sen 3. Gün diye streslisin bende 6. Gün diye stresliyim neden 6. Güne götürdüler acaba diye düşünüyorum ama napalım tutacağı varsa tutacak olmayacaksa ne olursa olsn olmuyo embriyo olması bile büyük bişey bizim için

3.gün emriyosuyla şuan 24 haftalik gebeyim 5.denememde tuttu,içinizi ferah tutun olcağı varsa oluyo zaten inşallah güzel haberleri alırsınız

Evet onu da düşünüyorum o da var tabi ki çok şükür.. hayırlısı olsun hakkımızda

3.gün emriyosuyla şuan 24 haftalik gebeyim 5.denememde tuttu,içinizi ferah tutun olcağı varsa oluyo zaten inşallah güzel haberleri alırsınız
Tebrik ederimmm sağlıkla büyütün Sizdeki problem neydi acaba, sorun neydi de tutmadı denemeler

Kalitesi nasıl kaç tane embriyonuz var? Benim de tek 8 hücreli 3.gün var
benımde 8 hucrelı :) ama donduruldu. çözdurup 5. gune gıtmesını ıstemıyecegım muhtemelen trasfer ısteyecegım. suan beklıyoruz rahım dınlendırme oluyor sanırım. rahım fılmı ıstedıler onuda cektırecegım.

bune kesınlıkle ınanıyoruma artık.. rabbım nasıp edecekse ıster 3. olsun ıster 5. olsun hıc farketmıyor. o yuzden ıcımızı ferah tutalım.. allahım bıze sağlıklı bebkler nasıp edecek ınsallah

Evet inşallah tutunurlar ben de o aşamadayım 2. regli bekliyorum. İlk denemem benim. Rahim filmini ben ısrarla istememe rağmen doktorum gerek görmedi ben de onu dinlemek istediğim için çektirmedim. Umarım doğru karar vermişimdir..

çok guzel ne guzel haberler... boyle haberler alınca çok mutlu oluyorum.. allahım bebegınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

hangı hastanede hangı doktor acaba.. benım 1 yıl oldu tam rahım fılmı çektırelı ama tekrar ıstedıler garantı olsun dıye dedı doktor. vardır sizin doktorunuzunda bıldıgı içinizi ferah tutun

Bende histeroskopi olacak doktorm rahmn içinde polis gibş bşi ve düzensiz kalnlk gördü benm transfer kaldı en az 4 ay snraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…