3. gün embriyosuyla hamile kalanlar, lütfen tecrübeleriniz paylaşır mısınız?

Bende histeroskopi olacak doktorm rahmn içinde polis gibş bşi ve düzensiz kalnlk gördü benm transfer kaldı en az 4 ay snraya 😪
Üzüldüm ama sonu güzel olacaksa yapacak bi şey yok geç olsun güç olmasın. Demek ki öngöremiyorlar önceden siz transfer gününüzü bekliyordunuz de mi yanlış hatırlamadıysam?

Hadi ya. Bu önceden anlaşılmıyor mu neden böyle oluyor.
Yumurta toplamadan önce regl 2. Günü gittğimde polis gibş bişey görüyorum ama önceliğim şuan bu değil yumurta toplama demişti.... bugün artık transfer öncesi kontroller aşamasındayım alttan baktı yine polip görüntüsü ve estrofem içiyordm rahimde düzensiz kalınlaşma var transfer etmek istemiyorum bu görüntüde rahim filmmi getir bana dedi yarın götüreceğiz. Sonra brdha bakıcam dedi alttan haftaya.. estrofemi bırak dedi yani histeroskopi olmadan bana transfer yapmayacak

merhaba arkadaşlar, 3. gün embriyosuyla hamıle kalanlarımız var mı? bana 2 defa 4. gun transfer edıldı tutmadı . 5. gune ulaşamadı embrıyolarım. şimdide garantıye almak adına 3. gün dondurduk. muhtemelen 3. gun transferı ıstıyecegım. guzel haberler duyarsak çok güzel olucak sanırım...
Merhaba, ben 3. Gün embriyosu ile 15 haftalık hamileyim. Üstelik imkansıza yakın şartlarda tutunmayı başardı bebeğim, o nedenle olacağı varsa olur düşüncesine odaklanın ve rahatlayın ne olur. 2 tur tedavi aldım sadece 1 tane embriyo 3 günlükken dondurulabildi. 42 yaşındayım yumurta sayım azdı vs. Antakya’da yaşıyorduk ve embriyomuz oradaki bir tüp bebek merkezindeydi, sonra deprem oldu, embriyonun akıbetini bilemedik 1 ay kadar, sonra bir şekilde ambulansla yeni yerleştiğimiz şehirdeki başka bir tüp bebek merkezine nakledildi embriyo, kendimize gelebildiğimizde de transfer ettirdik ve tutundu binlerce kere şükürler olsun.

Arkadasım insallah güzel sonuclar alırsın benım 6gün embırıyom ve dun yaptım yedıncı gundun sonra kann testı ınsallah hepımızınkı tutar

Bugunkü testim ve kann degerım 44.6 cıktı ınsallah hepımızın bebegı bızlerledır

Eklentiler

• 5DF4DD84-A916-4BBE-9AAE-FA90C27A2172.jpeg
    5DF4DD84-A916-4BBE-9AAE-FA90C27A2172.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 245
merhaba arkadaşlar, 3. gün embriyosuyla hamıle kalanlarımız var mı? bana 2 defa 4. gun transfer edıldı tutmadı . 5. gune ulaşamadı embrıyolarım. şimdide garantıye almak adına 3. gün dondurduk. muhtemelen 3. gun transferı ıstıyecegım. guzel haberler duyarsak çok güzel olucak sanırım...
Merhaba. ben taze transfer oldum 3.gün transferi. şu an 17 haftalık hamileyim. allah size de nasip etsin inşallah.
ben bu süreçte kafa olarak çok rahattım ama istemsiz. normalde çok takık biriyimdir. sanırım her şeyi oluruna bıraktım ve olumsuz sonucu da kabullendiğim için. bu yumurtalar olmazsa bir daha tedavi görmeyeceğim dedim ve hayatımıza dair planlar yaptık. ülkeleri gezeriz, şu kursa giderim vs diye. en kötü evlat edinirim bir çocuğun hayatını kurtarırım dedim. sanırım onun rahatlığı vardı bende.
avokado yedim sabahları. yememe içmeme çok dikkat ettim. sabahları arı sütü yedim yarım çay kaşığı eşim organik almıştı bi yerlerden.
yeşillik yedim bol bol. nar suyu ve havuç suyu içtim özellikle transfer döneminde yaptım bunu. taze sıktırdım her seferinde.
aklımda kalanlar bunlar. meryem suresi dinledim bir de o bana çok huzur verdi. dindar biri değilimdir ancak duaların enerjisine inanıyorum. hala ara ara dinlerim daraldığımda. bir de inşirah suresi.

önemli olan kafayı boşaltmak umarım başarabilirsiniz.

kızım 3.gün embriyosu taze transferdi ilk denemede tuttu darısı başınıza

Merhaba. ben taze transfer oldum 3.gün transferi. şu an 17 haftalık hamileyim. allah size de nasip etsin inşallah.
ben bu süreçte kafa olarak çok rahattım ama istemsiz. normalde çok takık biriyimdir. sanırım her şeyi oluruna bıraktım ve olumsuz sonucu da kabullendiğim için. bu yumurtalar olmazsa bir daha tedavi görmeyeceğim dedim ve hayatımıza dair planlar yaptık. ülkeleri gezeriz, şu kursa giderim vs diye. en kötü evlat edinirim bir çocuğun hayatını kurtarırım dedim. sanırım onun rahatlığı vardı bende.
avokado yedim sabahları. yememe içmeme çok dikkat ettim. sabahları arı sütü yedim yarım çay kaşığı eşim organik almıştı bi yerlerden.
yeşillik yedim bol bol. nar suyu ve havuç suyu içtim özellikle transfer döneminde yaptım bunu. taze sıktırdım her seferinde.
aklımda kalanlar bunlar. meryem suresi dinledim bir de o bana çok huzur verdi. dindar biri değilimdir ancak duaların enerjisine inanıyorum. hala ara ara dinlerim daraldığımda. bir de inşirah suresi.

önemli olan kafayı boşaltmak umarım başarabilirsiniz.
çok çok teşekkur ederim anlattıklarınız umut verıyor bana...bebeğinızı sağlıkla kucagınıza alın ınsallah maşallah sıze

Benimde 31 Temmuz da 3.gün çift taze embriyo transferi yapıldı. Şu an kan sonuçları iyi gidiyor kaç haftalık olduğunda kese görünüyor ? Şu an beklemedeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Back