- 6 Mart 2024
- 92
- 20
- 31
- Konu Sahibi papatya insan
6. Gün erken değil mi acaba heyecan mı yaptınız doktorunuzla görüştünüz müEvet ben 3. Gün taze enbiryo tranferleri oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli 6. Gün kan testi verdim çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gün erken değil mi acaba heyecan mı yaptınız doktorunuzla görüştünüz müEvet ben 3. Gün taze enbiryo tranferleri oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli 6. Gün kan testi verdim çıkmadı
Strese sokmayın kendinizi 6. Gün erken olduğu için çıkmamış olabilir test tarihinizi bekleyinBen 3. Gün taze enbiryo tranferleri oldum 6. Kan testi verdim çıkmadı yok mu acaba
İnşallah canım inşallah öyledirStrese sokmayın kendinizi 6. Gün erken olduğu için çıkmamış olabilir test tarihinizi bekleyin
Bol bol Meryem süresi dinleyin sağlıklı beslenin bebişiniz sizinle
Evet erkenmis baya doktorum erken dedi araştırdım erkenmis baya6. Gün erken değil mi acaba heyecan mı yaptınız doktorunuzla görüştünüz mü
Amiin inşallah transfer ne zaman olacaksınız belli mi pkosda donmus embriyonun tutma şansı daha yuksekmiş ben öyle okumuştumRabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın haftasonuna deng geldi benim embrıyo bekleme sürecim sırf tatile giriyoruz diye çoğu kişinin embriyolarını dondurup gecıyorlarmıs çok kez okudum bunu bende aynı durumda kaldım
Amin inşallahİnşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız .
Bende 30 ekimde oldum canim ben doktoruma sormadım kaçıncı gün embriyosu diye ama sanırım 3. gün embriyosu (arayıp dondurdukları zamanı biliyorum) ve 8 hücreli. Haftaya keseyi göreceğiz inşallahMerhaba 3. Gün embriyosunda pozitif görenler bilgi verebilir misiniz
Bende 30 ekimde oldum canim ben doktoruma sormadım kaçıncı gün embriyosu diye ama sanırım 3. gün embriyosu (arayıp dondurdukları zamanı biliyorum) ve 8 hücreli. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah
Bugün adet oldum yarın kontrole gidicem pcos biri var diyor biri yok diyor ama bence var çünkü 21 yumurta toplandı irili küçüklü 14 ü ertesi gün yoktu kalitesiz diye düşündüm direk suan ki doktor pcos yok dedi bilemiyorum adetim çok duzenlıAmiin inşallah transfer ne zaman olacaksınız belli mi pkosda donmus embriyonun tutma şansı daha yuksekmiş ben öyle okumuştum
Bizle de paylaşın sonucunuzu aldıktan sonra inşallah güzel haberler getırırsınız bebişinizleEvet erkenmis baya doktorum erken dedi araştırdım erkenmis baya
Bazen yumurtalar her zaman dolu olmıyor benden de 28 tane toplandı 13 tanesi döllendi 6 tanesi 3.gun iyi kalite olarak donduruldu 7 tanesi 5. Güne gidecekmi diye takip yapıldı gidemedi şuan 4 tane embriyom kaldıBugün adet oldum yarın kontrole gidicem pcos biri var diyor biri yok diyor ama bence var çünkü 21 yumurta toplandı irili küçüklü 14 ü ertesi gün yoktu kalitesiz diye düşündüm direk suan ki doktor pcos yok dedi bilemiyorum adetim çok duzenlı
İnşallah canım inşallah güzel haberler veririmBizle de paylaşın sonucunuzu aldıktan sonra inşallah güzel haberler getırırsınız bebişinizle
Yaaaa bende üzülmüştüm bir böyle yaptılar dieBazen yumurtalar her zaman dolu olmıyor benden de 28 tane toplandı 13 tanesi döllendi 6 tanesi 3.gun iyi kalite olarak donduruldu 7 tanesi 5. Güne gidecekmi diye takip yapıldı gidemedi şuan 4 tane embriyom kaldı
Benim yumurtalar da kalitesizdi çok aniden basladık
3.gün embriyosu transferi yapıldı 8.gün 57 10.gün 103 çıktı yarın 12.gün yine kan vereceğim pozitifiz şu an çok şükürMerhaba 3. Gün embriyosunda pozitif görenler bilgi verebilir misiniz
3.gün embriyosu transferi yapıldı 8.gün 57 10.gün 103 çıktı yarın 12.gün yine kan vereceğim pozitifiz şu an çok şükür