3. Gün embrıyosu

Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın haftasonuna deng geldi benim embrıyo bekleme sürecim sırf tatile giriyoruz diye çoğu kişinin embriyolarını dondurup gecıyorlarmıs çok kez okudum bunu bende aynı durumda kaldım
Amiin inşallah transfer ne zaman olacaksınız belli mi pkosda donmus embriyonun tutma şansı daha yuksekmiş ben öyle okumuştum

Amiin inşallah transfer ne zaman olacaksınız belli mi pkosda donmus embriyonun tutma şansı daha yuksekmiş ben öyle okumuştum
Bugün adet oldum yarın kontrole gidicem pcos biri var diyor biri yok diyor ama bence var çünkü 21 yumurta toplandı irili küçüklü 14 ü ertesi gün yoktu kalitesiz diye düşündüm direk suan ki doktor pcos yok dedi bilemiyorum adetim çok duzenlı

Bugün adet oldum yarın kontrole gidicem pcos biri var diyor biri yok diyor ama bence var çünkü 21 yumurta toplandı irili küçüklü 14 ü ertesi gün yoktu kalitesiz diye düşündüm direk suan ki doktor pcos yok dedi bilemiyorum adetim çok duzenlı
Bazen yumurtalar her zaman dolu olmıyor benden de 28 tane toplandı 13 tanesi döllendi 6 tanesi 3.gun iyi kalite olarak donduruldu 7 tanesi 5. Güne gidecekmi diye takip yapıldı gidemedi şuan 4 tane embriyom kaldı
Benim yumurtalar da kalitesizdi çok aniden basladık

Bazen yumurtalar her zaman dolu olmıyor benden de 28 tane toplandı 13 tanesi döllendi 6 tanesi 3.gun iyi kalite olarak donduruldu 7 tanesi 5. Güne gidecekmi diye takip yapıldı gidemedi şuan 4 tane embriyom kaldı
Benim yumurtalar da kalitesizdi çok aniden basladık
Yaaaa 😔bende üzülmüştüm bir böyle yaptılar die

Maşallah çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle 3. Gün embrıyosu tutan varmı die çok merak edıyordum . Googleye sorunca hep 5. Gün kaliteli yazısını okudukça içim darlanmıstı şimdi sizler tuttu die yazınca umut oldu

X