- 6 Mart 2024
- 92
- 20
- 31
- Konu Sahibi papatya insan
Merhaba 3. Gün embriyosunda pozitif görenler bilgi verebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3. Gün embriyosu ile 15+4 haftalık hamileyim aklınızda soru falan varsa sorun severek cevaplarımMerhaba 3. Gün embriyosunda pozitif görenler bilgi verebilir misiniz
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaaa çok mutlu oldum rabbim kucağınıza almak nasip etsin . Adetın kaçıncı günü transfer oldunuz ve embrıyonuz kaç hücreliydi :) yaş kaç - kaçıncı denemenız çok fazla sordum
İlk denememdi bu aradaAmiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Adetten 2 hafta sonra transfer oldum
Embriyo kaç hücreli transfer edildi bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi 2 tane transfer oldum 1 tanesi tuttu 8-7-6 diye giden 6 tane embriyom vardı kaç hücreli olan tuttu bilmiyorum
Ve 19 yaşındayım
İlk testininizi kaçıncı gün yaptinizAmiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Embriyo kaç hücreli transfer edildi bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi 2 tane transfer oldum 1 tanesi tuttu 8-7-6 diye giden 6 tane embriyom vardı kaç hücreli olan tuttu bilmiyorum
Ve 19 yaşındayım
Amin teşekkür ederim . Gençmişsiniz herhangi bi kist pcos bişey varmuydı yada eşinizde bi sorunAmiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ve 19 yaşındayım
Pcos vardı bende doktorumuz doğal yollarla olması zor olduğunu söyledi eşimin değerleri çok düşüktü şekil bozukluğu ileri derecede vardı ℅70 hareketsizlik ileri hareket℅5 vs o yüzden geç kalmadan tüp bebek kararı aldıkAmin teşekkür ederim . Gençmişsiniz herhangi bi kist pcos bişey varmuydı yada eşinizde bi sorun
Ben çok erken öğrendim transferden 5 gün sonra silik çizgi gördüm heves yapmadım 6-7. Günlerde pozitif görmüştümİlk testininizi kaçıncı gün yaptiniz
Çünkü 3. Gün embriyosu olduğu için genelde 8. Günde pozitif görünüyormuş benim ilk baş ikiz olarak ilerlediği için belki bu kadar erken görmüş olabilirimBen çok erken öğrendim transferden 5 gün sonra silik çizgi gördüm heves yapmadım 6-7. Günlerde pozitif görmüştüm
Çünkü 3. Gün embriyosu olduğu için genelde 8. Günde pozitif görünüyormuş benim ilk baş ikiz olarak ilerlediği için belki bu kadar erken görmüş olabilirim
Ben 3. Gün taze enbiryo tranferleri oldum 6. Kan testi verdim çıkmadı yok mu acabaÇünkü 3. Gün embriyosu olduğu için genelde 8. Günde pozitif görünüyormuş benim ilk baş ikiz olarak ilerlediği için belki bu kadar erken görmüş olabilirim
Evet ilk ikiz olarak ilerledi 2. Kese oluşmamış sonradan kayboldu şuan tek gebelik hayırlısı ile oğlumuzu bekliyoruzAaa ikiz mi oldu bide masallah
Sizde mi transfer oldunuz rabbım güzel sonuçlar göstersin inşallahİlk testininizi kaçıncı gün yaptiniz
Belki de yaş genç olduğu için hemen tuttu bende çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin çok dualar ediyorum zor bir süreçYaşın genç olması ve hemen ilerlemiş olman çok güzel rabbim buradaki bütün anne adaylarına nasip etsin
İnşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız .Evet ilk ikiz olarak ilerledi 2. Kese oluşmamış sonradan kayboldu şuan tek gebelik hayırlısı ile oğlumuzu bekliyoruz
Evet ben 3. Gün taze enbiryo tranferleri oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli 6. Gün kan testi verdim çıkmadıSizde mi transfer oldunuz