3. Gün embrıyosu

Yaaaa çok mutlu oldum rabbim kucağınıza almak nasip etsin . Adetın kaçıncı günü transfer oldunuz ve embrıyonuz kaç hücreliydi :) yaş kaç - kaçıncı denemenız 🤣çok fazla sordum

Yaaaa çok mutlu oldum rabbim kucağınıza almak nasip etsin . Adetın kaçıncı günü transfer oldunuz ve embrıyonuz kaç hücreliydi :) yaş kaç - kaçıncı denemenız 🤣çok fazla sordum
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤍
Adetten 2 hafta sonra transfer oldum
Embriyo kaç hücreli transfer edildi bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi 2 tane transfer oldum 1 tanesi tuttu 🥰 8-7-6 diye giden 6 tane embriyom vardı kaç hücreli olan tuttu bilmiyorum
Ve 19 yaşındayım

Embriyo kaç hücreli transfer edildi bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi 2 tane transfer oldum 1 tanesi tuttu 🥰 8-7-6 diye giden 6 tane embriyom vardı kaç hücreli olan tuttu bilmiyorum
Ve 19 yaşındayım
İlk denememdi bu arada

Ve 19 yaşındayım
İlk testininizi kaçıncı gün yaptiniz

Ve 19 yaşındayım
Amin teşekkür ederim . Gençmişsiniz herhangi bi kist pcos bişey varmuydı yada eşinizde bi sorun

Amin teşekkür ederim . Gençmişsiniz herhangi bi kist pcos bişey varmuydı yada eşinizde bi sorun
Pcos vardı bende doktorumuz doğal yollarla olması zor olduğunu söyledi eşimin değerleri çok düşüktü şekil bozukluğu ileri derecede vardı ℅70 hareketsizlik ileri hareket℅5 vs o yüzden geç kalmadan tüp bebek kararı aldık

Ben çok erken öğrendim transferden 5 gün sonra silik çizgi gördüm heves yapmadım 6-7. Günlerde pozitif görmüştüm
Çünkü 3. Gün embriyosu olduğu için genelde 8. Günde pozitif görünüyormuş benim ilk baş ikiz olarak ilerlediği için belki bu kadar erken görmüş olabilirim

Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın haftasonuna deng geldi benim embrıyo bekleme sürecim sırf tatile giriyoruz diye çoğu kişinin embriyolarını dondurup gecıyorlarmıs çok kez okudum bunu bende aynı durumda kaldım

X