Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 3. Gün embriyosu transfer edildi hiçbir belirti yok üçüncü günüm sizin ne zaman başladı embriyo kaç hücreliydi
5.gün embriyosunda erken belirtiler oluyormuş ben test yapmicam hiç umudum yok sıfır belirti çünküBana çarşamba günü iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ilk iki gün baya gaz sorunum oldu ve sol kasığimda hafif batma var. Bunlar ama ilaclarin etkisi. Şuanda daha gebelik belirtisi olmaz cünkü gebe değiliz malasef. Bi 5-8 gün sonra test yapin en iyisi
Daha 3 günde ne gibi bir belirti olmasını bekliyorsun ki ? zaten 3. gün embriyosu 3 günden sonra tutunmaya başlıyormuş bunu da ünlü bir tubbebek doktoru söylediKızlar 3. Gün embriyosu transfer edildi hiçbir belirti yok üçüncü günüm sizin ne zaman başladı embriyo kaç hücreliydi
Kızlar 3. Gün embriyosu transfer edildi hiçbir belirti yok üçüncü günüm sizin ne zaman başladı embriyo kaç hücreliydi
5.gün embriyosunda erken belirtiler oluyormuş ben test yapmicam hiç umudum yok sıfır belirti çünkü
5.gün embriyosunda erken belirtiler oluyormuş ben test yapmicam hiç umudum yok sıfır belirti çünkü
Beklicez artık peki yaptırdığımız gün birinci gün olarak mı sayılıyor acabaOlurmu öyle canim. 3 gün önce transfer olmuşsun. Asla bir belirti olmaz ama zaten her kadinda oluyor diye bir kural yok.
Beklicez artık peki yaptırdığımız gün birinci gün olarak mı sayılıyor acaba
Genelinde öyle oluyormuş canımYoo bu doğru değil. Benimki 5nci gündü 9 hafta oldum hala belirtim yok.
Biraz olsun içimi ferahlattın canımDaha 3 günde ne gibi bir belirti olmasını bekliyorsun ki ? zaten 3. gün embriyosu 3 günden sonra tutunmaya başlıyormuş bunu da ünlü bir tubbebek doktoru söyledi
Genelinde öyle oluyormuş canım
Allah bağışlasın canım hangi merkezde tedavi oldunuz acaba
Ne güzel Allah bağışlasınBen yurtdişindayim. Almanyada tedavi oldum
Ne güzel Allah bağışlasınAlmanya’da kalifiye iş vasıtasıyla geldiğimizde ve sağlık sigortamız olduğunda devlet tüp bebeği karşılıyor mu yoksa özel ödeme yapmak gerekiyor mu? Kısaca bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim
TeşekkürlerTeşekkürler! Bildiğime göre her sigorta evli (en az 1 yil) ve kirk yaş alti oldugunuz sürece 3 denemenin 50% ödüyorlar. Yarisini cebinizden ödüyorsunuz