- 27 Aralık 2024
- 24
- 24
- 3
- 25
- Konu Sahibi merveckr4125
-
Teşekkür ederim düşünmekten içim içimi yediYok öyle bişey boşuna stres yapma 5. Güne giden orta kalite transfer etmektense 3. Gün iyi kalite transfer ediyorlar ve birsürü kadın hamile kaldı
Yaa çok sevindim adına Allah sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallah içim ferahladı biraz teşekkür ederimBenim kızım 3 gün orta düşük kalite diye adlandırılan bi embryoydu teyzesi şimdi maşallah yanımda yaramazlık yapıyor
Sende sağlıcakla al kucağına inşallahYaa çok sevindim adına Allah sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallah içim ferahladı biraz teşekkür ederim
İlk tüp bebek tedavimde dondurulan bütün embriyolarım 3. Gündü tutundu ve bi oğlum oldu çok şükür. Bence bunun çok önemi yok moralini bozup stres yapma inşallah hayırlı sonuçlar alırsınbenden 6 yumurtalık aldılar ama 3 tanesi döllendi 3. Gün transferi yapıldı biz kalan iki taneyi dondurmak istedik ama gelişimi düşük olduğu için dondurmadılar ben de tedirgin oldum acaba transfer olanda mı böyledi diye internetten biraz araştırdım gelişimi düşük olan embriyoları 3.gün transfer oluyormuş ve tutunma olasılığı düşüyormuş bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Allah razı olsun inşallah nasibimizde varsa internette okuduklarım biraz korkuttu ümidim azalmıştı ama söyledikleriniz mutlu etti beniİlk tüp bebek tedavimde dondurulan bütün embriyolarım 3. Gündü tutundu ve bi oğlum oldu çok şükür. Bence bunun çok önemi yok moralini bozup stres yapma inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Yaa çok mutlu oldum adınıza inşallah bana da nasip olur Salı günü belli olacak nasipseMerhaba bende 3. Gün embriyosu ile 22 haftalık hamileyimdarısı başınıza inşallah
Hatta şunuda söyleyebilirim tutunan embriyom gelişim gösterip ikiye bölünüp tek yumurta ikizi oldu. Daha sonra birinin kalp atışını duyamadık malesef ama sonuç olarak tek 3. Gün embriyosu ikiz olmuştuAllah razı olsun inşallah nasibimizde varsa internette okuduklarım biraz korkuttu ümidim azalmıştı ama söyledikleriniz mutlu etti beni
Ya muhteşem Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma inşallahHatta şunuda söyleyebilirim tutunan embriyom gelişim gösterip ikiye bölünüp tek yumurta ikizi oldu. Daha sonra birinin kalp atışını duyamadık malesef ama sonuç olarak tek 3. Gün embriyosu ikiz olmuştu
İlk tedavimdi ve şimdi 3.5 yaşındaYa muhteşem Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma inşallah
Benim de ilk tüp bebek denemesi inşallahİlk tedavimdi ve şimdi 3.5 yaşındainşallah nasip olur size ve isteyen herkese
Dualarım sizinle güzel haberler alın inşallahYaa çok mutlu oldum adınıza inşallah bana da nasip olur Salı günü belli olacak nasipse
Allah razı olsun yarın gebelik test günüm dualarınızda bana yer verdiğiniz için minnettar olduğum söylemek isterimDualarım sizinle güzel haberler alın inşallah
İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız embriyonun gününe takılmayın nasibinde varsa kaçıncı gün olduğunun önemi yok tutmayınca 5. Gün iyi kalitede embriyolar da tutmuyor bende 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım üçüncü gün bile değildi Rabbim kısmet etmişse oluyorAllah razı olsun yarın gebelik test günüm dualarınızda bana yer verdiğiniz için minnettar olduğum söylemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?