• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu transferi olup belirti ve pozitif olan var mı?

3. Gün embriyosu transferi olup belirti ve pozitif olan var mı?
Ben bugün pozitifi aldım allahım izniyle. Ben belirti yaşadım mesela kasık ağrım oldu ama ara ara bel ve sırt ağrım oldu ama ara ara bir iki gün baş ağrım çok oldu ve en önemli belirtim benim göğüslerim çok büyüdü fakat hiç belirti yaşamayıp pazitif görende çok

Benimde ağrım olmadı önceleri, sonradan sırt ve bacak ağrım oldu , göğüslerim büyüdü ....
Herkes 5 gün embriyosu transferi olunca 3. Gün görmedim fazla , yarın kan vericem ,bakalım...

Ben bugün pozitifi aldım allahım izniyle. Ben belirti yaşadım mesela kasık ağrım oldu ama ara ara bel ve sırt ağrım oldu ama ara ara bir iki gün baş ağrım çok oldu ve en önemli belirtim benim göğüslerim çok büyüdü fakat hiç belirti yaşamayıp pazitif görende çok
Akıntı vs. Olmuşmuydu sizde?
Kusura bakmayın ne yapacağımı bilemiyorum, kaset test yapmak istemedim , kanda öğreneyim diye...içim içime sığmıyor 😏

Akıntı vs. Olmuşmuydu sizde?
Kusura bakmayın ne yapacağımı bilemiyorum, kaset test yapmak istemedim , kanda öğreneyim diye...içim içime sığmıyor 😏
Estafullah istediğinizi sorun bizi bizden başkası anlamaz. Yani evet oluyordu ama çok anlamıyordum progestan fitil akıyor gibi geliyordu. Bence kana kadar test yapmayın ne zaman transfer oldu

Estafullah istediğinizi sorun bizi bizden başkası anlamaz. Yani evet oluyordu ama çok anlamıyordum progestan fitil akıyor gibi geliyordu. Bence kana kadar test yapmayın ne zaman transfer oldu
Merhaba hayırlı olsun3. Gun embriyosu değil mi sizinde? Kaçıncı gün idrar testi yaptınız acaba

Back
X