- 10 Mayıs 2024
- 283
- 69
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
3. Gün embriyosu transferi olup belirti ve pozitif olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün pozitifi aldım allahım izniyle. Ben belirti yaşadım mesela kasık ağrım oldu ama ara ara bel ve sırt ağrım oldu ama ara ara bir iki gün baş ağrım çok oldu ve en önemli belirtim benim göğüslerim çok büyüdü fakat hiç belirti yaşamayıp pazitif görende çok3. Gün embriyosu transferi olup belirti ve pozitif olan var mı?
Akıntı vs. Olmuşmuydu sizde?Ben bugün pozitifi aldım allahım izniyle. Ben belirti yaşadım mesela kasık ağrım oldu ama ara ara bel ve sırt ağrım oldu ama ara ara bir iki gün baş ağrım çok oldu ve en önemli belirtim benim göğüslerim çok büyüdü fakat hiç belirti yaşamayıp pazitif görende çok
Estafullah istediğinizi sorun bizi bizden başkası anlamaz. Yani evet oluyordu ama çok anlamıyordum progestan fitil akıyor gibi geliyordu. Bence kana kadar test yapmayın ne zaman transfer olduAkıntı vs. Olmuşmuydu sizde?
Kusura bakmayın ne yapacağımı bilemiyorum, kaset test yapmak istemedim , kanda öğreneyim diye...içim içime sığmıyor![]()
25 şubat transfer, 11 mart test günüm.Estafullah istediğinizi sorun bizi bizden başkası anlamaz. Yani evet oluyordu ama çok anlamıyordum progestan fitil akıyor gibi geliyordu. Bence kana kadar test yapmayın ne zaman transfer oldu
26 Şubat transfer 10 Mart test günü25 şubat transfer, 11 mart test günüm.
Siz kaçıncı gün kan verdiniz
Siz bugün mü öğrendiniz?Değeriniz kaç geldi?26 Şubat transfer 10 Mart test günüinşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin haber ver yarı
Evet bugün 83 çıktıSiz bugün mü öğrendiniz?Değeriniz kaç geldi?
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah herkesin....Benimde yarın transferim olucak inş 3.gün embriyosu![]()
Rabanim sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsinBenimde yarın transferim olucak inş 3.gün embriyosu![]()
Test yaptınmı cnm pozitif çıkmıştır inşÇok teşekkür ederim bilgi için![]()
Pozitif geldiTest yaptınmı cnm pozitif çıkmıştır inş![]()
Ben dün transfer oldum daha cnmPozitif geldiinşallah sağlıklı artar
Sizin durumunuz nasıl ?
Kaç aylık oldu ?
Ben dün transfer
Bebeğiniz inşallah size sımsıkı tutunur cnmoldum daha
Merhaba hayırlı olsun3. Gun embriyosu değil mi sizinde? Kaçıncı gün idrar testi yaptınız acabaEstafullah istediğinizi sorun bizi bizden başkası anlamaz. Yani evet oluyordu ama çok anlamıyordum progestan fitil akıyor gibi geliyordu. Bence kana kadar test yapmayın ne zaman transfer oldu
Ben 6. Gün idrar testi yapmak gibi bir cahillik ettim negatif çıktı 12.gün kan testinde pozitifi gördüm Rabbime şükürler olsunMerhaba hayırlı olsun3. Gun embriyosu değil mi sizinde? Kaçıncı gün idrar testi yaptınız acaba