3.gün embriyosu transfer olanlar 🙏

nazende6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
4
0
1
26
Heryerde 5. Gün embriyosunun tutma ihtimalinin 3.güne daha yüksek olduğu yazıyor neredeyse aramızda 3.gün embriyosu olup pozitif sonuç alan var mı kızlar

Benim de üçüncü gün embriyosu var nisan ayı gibi transfer olacağım ins, bende bu sorunun cevabını merak ediyorum aslında herşey Allah'tan ol derse oluverir,inşallah arkadaşlar yazarlar da bizlere moral olur

Benim de üçüncü gün embriyosu var nisan ayı gibi transfer olacağım ins, bende bu sorunun cevabını merak ediyorum aslında herşey Allah'tan ol derse oluverir,inşallah arkadaşlar yazarlar da bizlere moral olur
İnsan araştırdıkça iyice kafası karışıyor gerçekten . Evet Hersey Allahtan kısmet ederse olur

Bende 3. Gün transfer olacağım kime sorduysam günü kafana takma önemli olan kalitesi ve rahmin durumu vs dediği için umutluyum. Rabbim ol dedikten sonra hepsi olur kızlar, 2. Gün embriyosuyla gebe kalan hastası bile var benim doktorumun

Heryerde 5. Gün embriyosunun tutma ihtimalinin 3.güne daha yüksek olduğu yazıyor neredeyse aramızda 3.gün embriyosu olup pozitif sonuç alan var mı kızlar
Merhabalar.İlk tedavimde bir tane taze 5.gun transferim negatif bir tanede dondurulmus 5. Gün transferim kimyasal oldu.. 5.gun olmaları birşeyi değiştirmedi. Yeniden tedaviye başladık şimdi elimde bir tane embriyo var oda 3.gun olarak donduruldu. Bir kaç ay sonra transfere gideceğim. 5.gun 3.gun hepsi bahane Allah ol diyince olacak sadece.. Umarım bu sefer olumlu sonuçlar alırız hepimiz

İnşallah benim ilk transferim 3.gündü Hersey güzeldi kalitesi vs ama olmadı dediğiniz gibi nasip diğer transfer günü için beklemedeyim inşallah hepimiz muradımıza ereriz çok stresli bir süreç

İnşallah benim ilk transferim 3.gündü Hersey güzeldi kalitesi vs ama olmadı dediğiniz gibi nasip diğer transfer günü için beklemedeyim inşallah hepimiz muradımıza ereriz çok stresli bir süreç
Hayırlısı ile insaAllah bu sefer tutunur bebeğin..Nerde tedavi oluyorsunuz merak ettim

5.gün veya 3. gün farketmez. Allah nasip ettikten sonra
3. Gün embriyosu ile şuan gebeyim. Çok şükür pozitif aldım. Darısı başınıza olsun. Doktorunuza güvenin

Ankara Gürgan klinik
Merhaba kızlar ben de Ankaradayım Novaart'ta. Bugün üçüncü gün iki embriyom donduruldu. Umarım hayırlı sonuçlar alırız üçüncü gün olunca ben de bi araştırmak istedim.

Bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 8 martta. İnşallah hepimizin ki pozitif sonuçlanır. Allah yardımcımız olsun

Bende 12 Mart da transfer oldum 3.gün embriyosu. Hepimiz için pozitif sonuçlar olur inşallah sonucu öğrenenler var mı pozitif benim bugün 6.günüm 12 gün sonra test yap dediler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…