3. Gün embriyosu taze transferi olup pozitif görenler kaçıncı gün idrarda pozitifi gördünüz

dasist

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
80
18
18
27
Merhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?

Merhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Canimm 3. Gun embriyosu icin 6. Gun test cok erken, lutfen uzme kendini varsa bile cikmaz daha

Sizi boşuna umutlandırmak istemem ama benim 3. Gün emriyosuydu transfer hariç 6. Gün 2 tane erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı 12. Gün kanda pozitifi gördüm. Benimde canım çok sıkılmıştı sonra asla tekrar test yapmadım ama içimden bir ses umudunu yitirme diyordu. Bir daha büyük konuşmayım mecbur kalmadıkça o ev testlerinden yapmam. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah bende sizin gibi olurum

Canım bence de erken bir test olmuş, 3. Gün embriyosu için özellikle. Dayanabilirsen bir kaç gün daha sabredip gerekirse kan testi vermeni öneririm

Bence umudunu yitirme canım daha çok erken daha tutunmamıştır bile. Benim de 3. Gün 2 embriyo taze transfer edildi bugün transfer günü dahil 9. Günüm test falan yapmadım bekliyorum. Bazen kasıklarıma ağrılı kramp giriyor sizde herhangi bir belirti var mı

Canım bana da regli öncesi gibi ağrı giriyor arada inşallah ikimizin de tutar

Canım bana da regli öncesi gibi ağrı giriyor arada inşallah ikimizin de tutar
Bence taze transferde daha çok belirti oluyor daha öğünün etkileri bile duruyor üstümüzde. Ay inşallah kuzum ya senin kaç hücreliydi ilk denemen mi

Bence taze transferde daha çok belirti oluyor daha öğünün etkileri bile duruyor üstümüzde. Ay inşallah kuzum ya senin kaç hücreliydi ilk denemen mi
İlk deneme taze transfer canım kalitesini bilmiyorum ama 9 hücreli dediler

İlk deneme taze transfer canım kalitesini bilmiyorum ama 9 hücreli dediler
İyi o zaman bildiğim kadarıyla 3. Gün 8 hücreli olması beklenirmiş. Sizin de 9 hücreli daha iyi yani. Benim de 8 hücreli ilk denememdi umarım ilk ve son olur rabbimiz nasip eder

Merhaba canım taze transferden kaçıncı günü transfer ediyorlar bende opu oldum bygyn

Canım taze transferden kaçıncı gün günde transfer ediyorlar benim amh dusuklugu vrdi senin

Benim de amh düşük yaşım 27. Benim 3. Gün transfer olduğu için opudan sonra 3 gün sonra transfer edildi canım.
Yaaa benimde bugünde toplandı yumurta 5 günlükigne falan verdi ama konuşmadık ne zaman yramsfer olacağımızı embriyo için arayacağız dediler benim şans eseri 4 tane çıktı senin kaç tane çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…