Canimm 3. Gun embriyosu icin 6. Gun test cok erken, lutfen uzme kendini varsa bile cikmaz dahaMerhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Öyle mi dersin silikte olsa görenler olmuş okuduklarımdan o yüzden test yapmıştımCanimm 3. Gun embriyosu icin 6. Gun test cok erken, lutfen uzme kendini varsa bile cikmaz daha
5. gun olsa anlarim da 3 icin cok erken, bekle 2 gun daha en azÖyle mi dersin silikte olsa görenler olmuş okuduklarımdan o yüzden test yapmıştım
Sizi boşuna umutlandırmak istemem ama benim 3. Gün emriyosuydu transfer hariç 6. Gün 2 tane erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı 12. Gün kanda pozitifi gördüm. Benimde canım çok sıkılmıştı sonra asla tekrar test yapmadım ama içimden bir ses umudunu yitirme diyordu. Bir daha büyük konuşmayım mecbur kalmadıkça o ev testlerinden yapmam. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinMerhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Çok teşekkür ederim inşallah bende sizin gibi olurumSizi boşuna umutlandırmak istemem ama benim 3. Gün emriyosuydu transfer hariç 6. Gün 2 tane erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı 12. Gün kanda pozitifi gördüm. Benimde canım çok sıkılmıştı sonra asla tekrar test yapmadım ama içimden bir ses umudunu yitirme diyordu. Bir daha büyük konuşmayım mecbur kalmadıkça o ev testlerinden yapmam. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Bence umudunu yitirme canım daha çok erken daha tutunmamıştır bile. Benim de 3. Gün 2 embriyo taze transfer edildi bugün transfer günü dahil 9. Günüm test falan yapmadım bekliyorum. Bazen kasıklarıma ağrılı kramp giriyor sizde herhangi bir belirti var mıMerhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Canım bana da regli öncesi gibi ağrı giriyor arada inşallah ikimizin de tutarBence umudunu yitirme canım daha çok erken daha tutunmamıştır bile. Benim de 3. Gün 2 embriyo taze transfer edildi bugün transfer günü dahil 9. Günüm test falan yapmadım bekliyorum. Bazen kasıklarıma ağrılı kramp giriyor sizde herhangi bir belirti var mı
Bence taze transferde daha çok belirti oluyor daha öğünün etkileri bile duruyor üstümüzde. Ay inşallah kuzum ya senin kaç hücreliydi ilk denemen miCanım bana da regli öncesi gibi ağrı giriyor arada inşallah ikimizin de tutar
İlk deneme taze transfer canım kalitesini bilmiyorum ama 9 hücreli dedilerBence taze transferde daha çok belirti oluyor daha öğünün etkileri bile duruyor üstümüzde. Ay inşallah kuzum ya senin kaç hücreliydi ilk denemen mi
İyi o zaman bildiğim kadarıyla 3. Gün 8 hücreli olması beklenirmiş. Sizin de 9 hücreli daha iyi yani. Benim de 8 hücreli ilk denememdi umarım ilk ve son olur rabbimiz nasip ederİlk deneme taze transfer canım kalitesini bilmiyorum ama 9 hücreli dediler
Merhaba canım taze transferden kaçıncı günü transfer ediyorlar bende opu oldum bygynMerhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Canım taze transferden kaçıncı gün günde transfer ediyorlar benim amh dusuklugu vrdi seninBence umudunu yitirme canım daha çok erken daha tutunmamıştır bile. Benim de 3. Gün 2 embriyo taze transfer edildi bugün transfer günü dahil 9. Günüm test falan yapmadım bekliyorum. Bazen kasıklarıma ağrılı kramp giriyor sizde herhangi bir belirti var mı
Benim de amh düşük yaşım 27. Benim 3. Gün transfer olduğu için opudan sonra 3 gün sonra transfer edildi canım.Canım taze transferden kaçıncı gün günde transfer ediyorlar benim amh dusuklugu vrdi senin
Evet öyle düşünüyorum ama bilmiyorum son günler hiç geçmiyor12. Günü mü bekleyeceksin canım
Yaaa benimde bugünde toplandı yumurta 5 günlükigne falan verdi ama konuşmadık ne zaman yramsfer olacağımızı embriyo için arayacağız dediler benim şans eseri 4 tane çıktı senin kaç tane çıktıBenim de amh düşük yaşım 27. Benim 3. Gün transfer olduğu için opudan sonra 3 gün sonra transfer edildi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?