E eskrde Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 188 71 32 16 Eylül 2024 Konu Sahibi eskrde #21 zlmtnz .!.: Yok ben klomen+ovitrelle denemesi 2. Kez. Sanırım bu da başarısız oldu iğnenin 12. Günü bugün hiç bir belirti yok dünkü testim negatifti. Yaşım da 40 oldu artık kaybedecek fazla vaktim yok o yüzden tüp bebek deneyelim diyoruz Genişletmek için tıkla... Devlette 40 yaşın üstünde rapor oluyor mu tam bir bilgim yok ben sınırı 40 yaş olarak duymustum onu hastaneyle görüşmeniz daha dogru olur
zlmtnz .!.: Yok ben klomen+ovitrelle denemesi 2. Kez. Sanırım bu da başarısız oldu iğnenin 12. Günü bugün hiç bir belirti yok dünkü testim negatifti. Yaşım da 40 oldu artık kaybedecek fazla vaktim yok o yüzden tüp bebek deneyelim diyoruz Genişletmek için tıkla... Devlette 40 yaşın üstünde rapor oluyor mu tam bir bilgim yok ben sınırı 40 yaş olarak duymustum onu hastaneyle görüşmeniz daha dogru olur
zlmtnz Sabır... Kayıtlı Üye 13 Şubat 2023 428 75 40 16 Eylül 2024 Konu Sahibi eskrde #22 eskrde .!.: Devlette 40 yaşın üstünde rapor oluyor mu tam bir bilgim yok ben sınırı 40 yaş olarak duymustum onu hastaneyle görüşmeniz daha dogru olur Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
eskrde .!.: Devlette 40 yaşın üstünde rapor oluyor mu tam bir bilgim yok ben sınırı 40 yaş olarak duymustum onu hastaneyle görüşmeniz daha dogru olur Genişletmek için tıkla... Teşekkürler