Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim 3. gün embriyosuydu 9. gün kan testi yaptırdım. Hiç idrar yaptırmadım ondada beya hcg 14 cıkmıstı baya düsüktü. İstersen bir kaç gün daha bekle kan testi yaptırMerhaba kizlar..3. Gun embriyosu bugun transfer gunumle birlikte 7. Gunumdu idrar testi yaptim negatif..sizler hangi gunler yapmistiniz..sonuclariniz ne oldu..yardimci olabilirmisiniz..
Tesekkur ederim cevabiniz icin bende bi en az 2.3 gun beklemeyi dusunuhorum artik ama merak ettim..acaba cift cizgiyi goren oldumu diye..7. GunMerhaba benim 3. gün embriyosuydu 9. gün kan testi yaptırdım. Hiç idrar yaptırmadım ondada beya hcg 14 cıkmıstı baya düsüktü. İstersen bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır ☺
Canım yaptınızmı test of bende hiç yapmak istemiyorumMerhaba kizlar..3. Gun embriyosu bugun transfer gunumle birlikte 7. Gunumdu idrar testi yaptim negatif..sizler hangi gunler yapmistiniz..sonuclariniz ne oldu..yardimci olabilirmisiniz..
Ya canim erken belkide ama evde vardi..bayadir 1 nae test onceki tedavimden kalma yapiyim dedim..ama negatif oldu..yapmaa sakin..gereksiz cok aslinda..dunden beri sancim olunca yapiyim dedim ben..Canım yaptınızmı test of bende hiç yapmak istemiyorum
Yapmasaydın keşke canım ya hemen idrale geçmez ki çok erk3en daha 6.günün bekle bakalm. Bende hiç belirti yok açıkçası bazen diyorum yok heraldeYa canim erken belkide ama evde vardi..bayadir 1 nae test onceki tedavimden kalma yapiyim dedim..ama negatif oldu..yapmaa sakin..gereksiz cok aslinda..dunden beri sancim olunca yapiyim dedim ben..
Beklicem tatlim..Allahim insallah pozitife cevirir..Allah yardimcimiz olsun..Yapmasaydın keşke canım ya hemen idrale geçmez ki çok erk3en daha 6.günün bekle bakalm. Bende hiç belirti yok açıkçası bazen diyorum yok heralde
Amin canimBeklicem tatlim..Allahim insallah pozitife cevirir..Allah yardimcimiz olsun..hamile kilsin bizi..⚘⚘
Canım kan verdinmiArkadsslar kimse yokmuuuu...lutfen destek olun..
Yok canim vermedim..persembe kan testi..Canım kan verdinmi
Bugün 6.günüm seninle aramızda bi gün var cuma günü test günüm evde test yapmadım yapmicam da direk kan da öğrenmek istiyorum. Sonuçta doktor bi tarih vermiş ondan önce yapmak istemiyorum ya doğrusu bu sanırımS sunshine__ canim sen yaptinmi hic test..kacinci gunundu..belirtin felan varmi..
Yapmamamkla iyi yapiyosun canim moral bozmaktan baska bisey degil..bende carsamba sabahi bir kere daha idrar yapmayi planliyorum..persembede kan vericem hayirlisi olsun...Bugün 6.günüm seninle aramızda bi gün var cuma günü test günüm evde test yapmadım yapmicam da direk kan da öğrenmek istiyorum. Sonuçta doktor bi tarih vermiş ondan önce yapmak istemiyorum ya doğrusu bu sanırım![]()
Sen yapmissin bikere bidaha da yap ama hemen idrale çıkmaz ya hiç belirti yok dmi göğüslerde falan bi hafif sertlik falan yok muYapmamamkla iyi yapiyosun canim moral bozmaktan baska bisey degil..bende carsamba sabahi bir kere daha idrar yapmayi planliyorum..persembede kan vericem hayirlisi olsun...Guzel Allahim hamile kilsin bizi⚘
![]()
Ya sertlik varda tatlim..benim daha onceki denememdede olmustu..o yuzden goguslere hic takilmiyorum..lekelenme felan olsaydi daha bi mutlu olcaktim..ama oda yok..ilaclarin yan etkisinde var..hem ilac kullanmiyo bike olsaydim zaten dun yada bugun adett gunumdu..adet oncesi zaten sertlesiyoo....Sen yapmissin bikere bidaha da yap ama hemen idrale çıkmaz ya hiç belirti yok dmi göğüslerde falan bi hafif sertlik falan yok mu
Canım sakin lekelenmeye takılma benim arkadaş benden 1 hafta önce transfer oldu ve lekeleme belirti yaşamadı ve hamile şuan o yüzdenYa sertlik varda tatlim..benim daha onceki denememdede olmustu..o yuzden goguslere hic takilmiyorum..lekelenme felan olsaydi daha bi mutlu olcaktim..ama oda yok..ilaclarin yan etkisinde var..hem ilac kullanmiyo bike olsaydim zaten dun yada bugun adett gunumdu..adet oncesi zaten sertlesiyoo....
Ciddimisin canimmm..peki kacinci gun embriyosuydu..idrar testi felan yapmismiydii..Canım sakin lekelenmeye takılma benim arkadaş benden 1 hafta önce transfer oldu ve lekeleme belirti yaşamadı ve hamile şuan o yüzden
3.gün emriyosuydu canım ve iki tane transfer koydular hatta çok üzüldü belirtim yok tutmadı kesin falan dedi evde test yapıyor silik cizgi çıkıyor ve kan testi veriyor değeri ıyi cikiyorCiddimisin canimmm..peki kacinci gun embriyosuydu..idrar testi felan yapmismiydii..