3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı?

pcoslupapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
57
10
3
30
3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı? Arkadaşlar ben pcosluyum eşimde morfolojik sorunlar var tüp bebek önerdiler bizde başladık. 21 yumurta toplandı sadece bir tane 3.gün embriyosu kaldı elimizde 16 embriyo 3.gün iyiyken 5.gün gelişimini durdurmuş. Doktorumu aradım havuzlama yapmak istediğimi yeniden yumurta toplaması yapmasını istedim. Oda ben önermiyorum herkese senin ihtiyacın yok dedi 5.gğne gitmemiş gene gitmeyecek bunu transfer ederiz sonra duruma bakarız ona göre dedi ben hiç anlamadım bunu. Uzun lafı kısası 3.gün embriyosu var elimde gebelik elde edebilebilir mi transferden sonra neler yapmam lazım ? Çok kötüyüm sürekli ağlıyorum çok istiyordum olmadı

Öncelikle gecmiş olsun bunun sebebini bende çok merak ediyorum benimde fazla yumurtam oluyo ama embriyolar 5.güne ulaşmiyor her ay yumurta kalitesi degisiyor dendi ama hic zannetmiyorum 3 kez opu oldum hep aynı sonuc o kadar vitamin kullandim saglikli besleniyorum hic biri fayda etmedi insallah bi çözümü vardır bilen birileri yazar umarim

Embriyonun kalitesi iyiyse inşallah tutar sıkmayın canınızı. Bende de pkos var esim azosperm . 32 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi . 4 tane 3. Gün embriyosunu dondurdular trasnfer zamani çözdürülüp 5. Gune ilerlettiler 2 tanesini . Transfer oldum . Ama eşimin spermleri morfolojik sıkıntısı vardi . İleri hareketliligi düşüktü. Kalitesiz di embriyolarim tutmadı malesef . İkinci denemeye başlayacağız nasipse

Bana doktor açıklama yapmadı bu konuda burdan bazı arkadaşlar sperm kaynaklı olduğunu yazmışlar ama onu da bilmiyorum bu olmazsa araştırıp gitmeye çalışacağım artık
Yeni doktor merkezle çalışmayı düşünüyorum. Laboratuvar kaynaklı da olabilir diyorlar

3.gün olanlar kaç hücreliydi kalitesi nasıldı peki

Merhaba ben 3 gün embriyosu ile şuan 24 haftalık hamileyim
Eşimde ciddi hareketsizlik,ileri, yerinde hareketli falan sorunu vardı

Merhaba ben 3 gün embriyosu ile şuan 24 haftalık hamileyim
Eşimde ciddi hareketsizlik,ileri, yerinde hareketli falan sorunu vardı
Hareketsizlik fazlaydı hareketli sayısı tüp bebek için yeterli dediler ekstra işlem yapmadılar. Sizin kaç hücreliydi kalitesi nasıldı transferden sonra neler yaptınız neler yapmam gerekiyor

Hareketsizlik fazlaydı hareketli sayısı tüp bebek için yeterli dediler ekstra işlem yapmadılar. Sizin kaç hücreliydi kalitesi nasıldı transferden sonra neler yaptınız neler yapmam gerekiyor
Bizim de hareket sayımız iyiydi
28 yumurta toplama işlemi oldu 16 tanesi döllendi 13 tanesi iyi kaliteydi her ihtimale karşı 6 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu kalan yumurtalar da 5. Güne ulaşamadı maalesef
hücre olarak 8-8-7-5 diye gidiyordu
Transfer zamanında kaç hücreli olduğunu sormadım heyecandan ama doktorum çok iyi kalitesi olduğunu söylemişti
Transferden sonra ilk 3 gün çok dıkkat ettim bol bol avokado yedim kefir içtim
Televizyondan Meryem suresi dinledim
Kendinizi çok strese sokmayın sağlıklı beslenin bol bol su için ve dua dinleyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç dualarım sizinle

İnşallah kucağınıza da alırsınız ben çok korkuyorum sürekli bunu düşünüyorum stresten ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası

İnşallah kucağınıza da alırsınız ben çok korkuyorum sürekli bunu düşünüyorum stresten ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası
Amin inşallah
Bende çok korkuyordum ya tutmazsa ya olmazsa hep negatif düşünüyordum ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi
Stres çok etkiliyor rahat olmanız lazım

Merhaba 3. Gun embriyosu ikizlerimi bekliyorum umut olsun size

Tek tavsiyem stres yapmayın stres varsa geri yapılan etki etmiyor

21 yumurta toplandı bendende 5. Güne hiç biri ulaşmadı

Merhaba 3. Gun embriyosu ikizlerimi bekliyorum umut olsun size

Tek tavsiyem stres yapmayın stres varsa geri yapılan etki etmiyor

21 yumurta toplandı bendende 5. Güne hiç biri ulaşmadı
Benimde 21 yumurtam toplandı 16 döllendi sadece elimde bu kaldı ama çok korkuyorum ya 3.gün tutması çok zor diyorlardı beni de korkuttular çok mutlu oldum sizin durumuna

Benimde 21 yumurtam toplandı 16 döllendi sadece elimde bu kaldı ama çok korkuyorum ya 3.gün tutması çok zor diyorlardı beni de korkuttular çok mutlu oldum sizin durumuna
Korkmayın stres yapmayın önemli olan kalitesi .benım 5 tane kaldı geride , öbürleri boş çıktı yumurtaların
Yani kötü bir 5. Embriyosundan
kaliteli bir 3. Gün embrıyosu daha iyi denildi bana . 8 hücreliydi

Çok teşekkür ederim inşallah bende güzel haberler alırım sizde inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…