3.gün embriyosu , idrar testinde en erken kaçıncı gün gördünüz

cicekligun06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
58
21
3
37
Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?

Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?
Merhaba,ben 12.günümde gördüm. Öncesinde yapmamıştım çok erken 7.gün. Bence sizde bekleyin rahminizi strese sokmayın

5 gün olsaydı enazinda bir değer olmalıydı derdim ama 3 gün için cokkk erken bekleyin 9 güne kdr bence stressiz

Yaa çok teşekkür ederim içime su serpildi inşallah tez zamanda görürüm ben de
3.gün embriyoları 5.gün olanlardan daha geç çıkıyor. Bazen geç tutunma da oluyor. Ben 12.güne kadar hiç test yapmadım doktor da uyarmıştı olumsuz bişey görüp duyunca rahim kasılıyor ve bu bile zarar verebiliyor tutunmaya demişti. Sende sabret bence,İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün

11. Gün çok çok silik hayalet çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlilimde 43 tü. 7. Gün çok erken biraz daha sabredin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…