- 6 Kasım 2021
- 110
- 32
- 27
- Konu Sahibi Mucmerbet98
Ben 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz ne oldu acabaBen 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı
Ben 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı
Sizin belirgin pozitif gibi benim çok silikti resmen yoktu yani cumayı bekleyeceğim artık heyecan yapmıyorum hayırlısı olsun yani elimden geleni yaptım daha fazla da yapavagim bir şey yok hakkımızda hayırlısı siz test yaptırdınız mıEki Görüntüle 3258155
Benim 10.gün testim bu şekildeydi
kan sonucunuz çıktı mı merak ettimmEki Görüntüle 3258155
Benim 10.gün testim bu şekildeydi
310 çıktı hamileyim çok şükürkan sonucunuz çıktı mı merak ettimm
Benimde 3. Gün taze transfer yapıldı . 11. Gün de idrarda silik çıktı . 12. Günde yani test günümde beta hcg 567 çıktı. Şuan 6buçuk haftalığımBen 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı
Benımde 3.gün embriyosu 6 7 8.günlerde yaptım silikti bugün 10.gün yok gibi çizgiSizin belirgin pozitif gibi benim çok silikti resmen yoktu yani cumayı bekleyeceğim artık heyecan yapmıyorum hayırlısı olsun yani elimden geleni yaptım daha fazla da yapavagim bir şey yok hakkımızda hayırlısı siz test yaptırdınız mı
Cevap verir mısınız varmıydı belirtiler sizde bende cok belirti var310 çıktı hamileyim çok şükür