3. Gün embriyosu 10. Gün idrar testi negatif olan var mı

Mucmerbet98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
110
32
27
Ben 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı

Ben 3.gün embriyosu transfer oldum 9. Gün idrar testim silik çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım daha da silik gibi yok gibi adeta böyle olup sonucu pozitif olan var mı
IMG_20230606_092602.jpg

Benim 10.gün testim bu şekildeydi

Merhaba ben de 31 mayısta 3. Gün embriyo transferi oldum hiç bir belirtim yok bugün transfer günü hariç 11. Günüm erken gebelik testinde negatifi gördüm çarşamba test günüm acaba kanda değişir mi 🥺

Benimde 3. Gün taze transfer yapıldı . 11. Gün de idrarda silik çıktı . 12. Günde yani test günümde beta hcg 567 çıktı. Şuan 6buçuk haftalığım

Merhaba kızlar! Ben de ayın 26 sında 3.gün embriyo transfer yapıldı. Artık sonucu bekleyeceğiz 😰🙏🏻 pek erken çıkmıyor idrar testlerinde demekki

Sizin belirgin pozitif gibi benim çok silikti resmen yoktu yani cumayı bekleyeceğim artık heyecan yapmıyorum hayırlısı olsun yani elimden geleni yaptım daha fazla da yapavagim bir şey yok hakkımızda hayırlısı siz test yaptırdınız mı
Benımde 3.gün embriyosu 6 7 8.günlerde yaptım silikti bugün 10.gün yok gibi çizgi 🥺🥺

X