- 2 Mart 2021
- 985
- 544
-
- Konu Sahibi Kubra9393333
İyş gelmesıne cok sevındım gercekten strese sokmayın kendinizi , yaa testte bozuksa bence de bır bekleyın bu bir işaretmıs gıbıAy ne iyi geldi …koşup erken gebelik aldım hemen yaptım test bozuk çıktırabbim bekle diyor demek ki
5. Gün de bakmış mıydınız pekiAma ilacın etkısı olmus olsaydı koyu renkte cıkardı bence siz bekleyın canınızı da sıkmayın 5. Gun embrıyosu 6. Gunde erken gebelık testınde cıkmıstı benım, ama 3. Gun embrıyosu cok sonradan kendını gosterır hıc ama hıc stres olmayın dua edın inanın
5. Gun evde hıc test yoktu oyuzden 6. Gun erken test kargom gelır gelmez öğleden sonra yapmıstım hemen cıkmıstı yanı oyle ılk idrar olmak zorunda degılmıs onu da anlamıs oldum5. Gün de bakmış mıydınız peki
Canım taze transfer olduysan çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkabiliyor. İğnenin etkisinin geçmesi lazım bence zamanında kan testini ver idrar yanıltıcı olabilir5. Gun evde hıc test yoktu oyuzden 6. Gun erken test kargom gelır gelmez öğleden sonra yapmıstım hemen cıkmıstı yanı oyle ılk idrar olmak zorunda degılmıs onu da anlamıs oldum
Kızım suan kucagımda canımCanım taze transfer olduysan çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkabiliyor. İğnenin etkisinin geçmesi lazım bence zamanında kan testini ver idrar yanıltıcı olabilir
Buna yorum yapar mısınz ?9.gün bugünnKızım suan kucagımda canım
Canım ben diğer arkadaş için yazmıştım etiket yanlış olmuş heraldeKızım suan kucagımda canım
Olsun canım hıc sorun degılCanım ben diğer arkadaş için yazmıştım etiket yanlış olmuş heralde
Can sıkıcı konusyormuş gıbı olmak ıstemem ama 9. Gun ıcın cok düşük bir sonuc canım yaBuna yorum yapar mısınz ?9.gün bugünn
12. Gun asıl test tarıhınse eğer 2 gunde bir kan tahlılını tekrarlamanı ister büyük ihtimalle doktorunBuna yorum yapar mısınz ?9.gün bugünn
Aynen .3.gün embriyosu olduğu için biraz ümitli konuştu ve kızdı tabi 13 ekimi beklemeni boşuna istemiyoruz vs diye12. Gun asıl test tarıhınse eğer 2 gunde bir kan tahlılını tekrarlamanı ister büyük ihtimalle doktorun
İnsallah 13 ekımde her sey degısır olumlu sekılde degerın artarAynen .3.gün embriyosu olduğu için biraz ümitli konuştu ve kızdı tabi 13 ekimi beklemeni boşuna istemiyoruz vs diye
Merhaba. Sonucunuz ne oldu merak ettim.Aynen .3.gün embriyosu olduğu için biraz ümitli konuştu ve kızdı tabi 13 ekimi beklemeni boşuna istemiyoruz vs diye
26 oldu yine gri bir alan dedi Dr ama artışı beğendi 3gün sonra yeniden testMerhaba. Sonucunuz ne oldu merak ettim.
Hadi inşallah kat kat artsın26 oldu yine gri bir alan dedi Dr ama artışı beğendi 3gün sonra yeniden test
Benim de bugün 3. Gün dondurulmuş embriyo transferimin 8. Günü erken testte silik çizgi görünce kan verdim 10.5 çıktı yükselir mi acaba ölücem meraktan26 oldu yine gri bir alan dedi Dr ama artışı beğendi 3gün sonra yeniden test
çatlatma iğnesinin etkisi yani idrar testini pozitif yapma etkisi kaç günde geçer acaba?Canım taze transfer olduysan çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkabiliyor. İğnenin etkisinin geçmesi lazım bence zamanında kan testini ver idrar yanıltıcı olabilir