Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, umarım bundan sonra da hayırlı haberlerinizi alırız. Mikroenjeksiyon olmasını merkez mi gerekli gördü acaba?
Çok teşekkürler cevabınız için ve iyi dilekleriniz için, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah siz de, sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Amiin, çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese nasip etsin, bu yola baş koyan tüm anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın inşallahBenim tedavi gördüğüm merkez her koşulda mikroenjeksiyon yöntemini uyguluyormuş. Anne adayının da baba adayının da durumu ne olursa olsun, sebepsiz infertilite olsa dahi..
Bu yola bas koyan tum anne adaylarinin
guzel duyguyu yasamalarini gonulden dilerim...
Bu zorlu surecten ben de yeni ciktim. 3. gun embriyosu transfer edilmisti, 1. Kalite saglikli bolunmustu. Kan tahlili sonucum pozitif, sukur İkiye de katladi bugun..... Inanilmaz duygu... Kimsenin emekleri bosa gitmez umarim....
Izmir smyrna’da tedavimi oldum.
Haftaya keseyi gorucez insallah...
Dondurulmus embryo yoktu, zaten 1 yumurta dollendi ve saglikli bolundu... 8000 verdik tup bebek icin.... Tedavi baslamadan histeroskopi de yapildi o da 1500tl...Canım benimde 2014 yılında ilk tedaviden bir oğlum var . Aynı merkezden . Dondurulmuş mu yoksa taze embriyo mu. Fiyat ne kadar tuttu bilgilendirirsen sevinirim .
Dondurulmus embryo yoktu, zaten 1 yumurta dollendi ve saglikli bolundu... 8000 verdik tup bebek icin.... Tedavi baslamadan histeroskopi de yapildi o da 1500tl...
Bir güzel haber daha ! Çok çok sevindim, gözünüz aydın olsun, Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin inşallahBu yola bas koyan tum anne adaylarinin
guzel duyguyu yasamalarini gonulden dilerim...
Bu zorlu surecten ben de yeni ciktim. 3. gun embriyosu transfer edilmisti, 1. Kalite saglikli bolunmustu. Kan tahlili sonucum pozitif, sukur İkiye de katladi bugun..... Inanilmaz duygu... Kimsenin emekleri bosa gitmez umarim....
Izmir smyrna’da tedavimi oldum.
Haftaya keseyi gorucez insallah...
7 haftalık hamile olduğunuzu görüyorum.. Gerçekten çok sevindim, çok şükür.. Allah tamamına erdirsinÇok teşekkürler cevabınız için ve iyi dilekleriniz için, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah siz de, sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Tedavi sürecini Ankara' da Anatolia tüp bebek merkezinde Prof.Dr Hakan Yaralı ile yürüttük. Kesinlikle tavsiye edebileceğim memnun kaldığım, halen telefon ile iletişim halinde olduğum bir merkezRabbim sağlıcaksa kucağına almayı nasip etsin.
Tedavini hangi merkeze ve doktora yaptırdın?
Amin inşallah, çok teşekkür ederim, çok sağ olun, siz nasılsınız7 haftalık hamile olduğunuzu görüyorum.. Gerçekten çok sevindim, çok şükür.. Allah tamamına erdirsin
Keseyi de gordum cok sukur bin sukur.... Simdi sirada 10 gun sonra kalp atisi var....... Insallah duyariz....Bir güzel haber daha ! Çok çok sevindim, gözünüz aydın olsun, Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
İnşallah, bebeğiniz sizinle rahat olun güzel haberler alalım inşallahKeseyi de gordum cok sukur bin sukur.... Simdi sirada 10 gun sonra kalp atisi var....... Insallah duyariz....
Çok şükür her şey yolunda, 18.haftadayız. Kısmetse kız bebek geliyor çok heyecanlıyımAmin inşallah, çok teşekkür ederim, çok sağ olun, siz nasılsınız
Ayy ne güzel gözünüz aydın şimdiden, maşallahÇok şükür her şey yolunda, 18.haftadayız. Kısmetse kız bebek geliyor çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?