Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pztesi tekrar yaparak artıştan anlayabilirim dimiBildiğim kadarıyla tüp bebekde 13. 14. Gun civarı asıl kana bakılıyor, şuan yapabileceğin tek sey 2 günde 1 artışı kontrol etmek
Evet en az %60 70 artış lazımPztesi tekrar yaparak artıştan anlayabilirim dimi
Umut var mı peki oranımdaEvet en az %60 70 artış lazım
İkinci sonuca bağlı, bu arada aynı yerde yaptirirsan daha kesin sonuç olurUmut var mı peki oranımda
Siz kaçıncı gün yaptırmıştınız. ben 0-5 üstünü görünce bebek elbisesi alasım geldi hamileyim diye haykırmadım çok şükür hastanedeİkinci sonuca bağlı, bu arada aynı yerde yaptirirsan daha kesin sonuç olur
Merhaba tüp bebekde iki günde bir artış görmen lazım testi biraz erken yapmışsın 12. Günü beklesen net bi sonuç alırdın hayırlısı diyelim sana doktorun bilgi verir değeri ona bildirdin mi?Merhaba 3. Gün embriyo transferi 24. TemmuZ da transfer oldum. Bugün 7. Gün 8,45 çıktı sonuç lütfen yardımcı olun yoruldum artık sonuç görmek istiyorum.
Hayır söylemedim değerimi. Kendim yaptırdım. Çok anlaşamadık doktorumla. Pozitif olursa da başka doktor seçicem o yüzden bu siteye soruyorum bu ara aklıma takılanlarıMerhaba tüp bebekde iki günde bir artış görmen lazım testi biraz erken yapmışsın 12. Günü beklesen net bi sonuç alırdın hayırlısı diyelim sana doktorun bilgi verir değeri ona bildirdin mi?
Benim 5.gün dondurulmuş embriyoda 6.günde değerim 33 çıkmıştı .ama sizin 3.gün embriyosu erkendir değeriniz yükselmeye başlamış 2 gün sonra tekrar bi test yaptırabilirsiniz . İnşallah vardırMerhaba 3. Gün embriyo transferi 24. TemmuZ da transfer oldum. Bugün 7. Gün 8,45 çıktı sonuç lütfen yardımcı olun yoruldum artık sonuç görmek istiyorum.
Sizinkine göre bayağı düşük ama belki 3. Gün olduğu içindir dediğiniz gibi. İnşallah ya şu cümleniz bile umut oluyor banaBenim 5.gün dondurulmuş embriyoda 6.günde değerim 33 çıkmıştı .ama sizin 3.gün embriyosu erkendir değeriniz yükselmeye başlamış 2 gün sonra tekrar bi test yaptırabilirsiniz . İnşallah vardır
Bir şey olmasa yükselme olmaz emin ol tabi ki önemli olan son dakikaya kadar seni bırakmaması inşallahSizinkine göre bayağı düşük ama belki 3. Gün olduğu içindir dediğiniz gibi. İnşallah ya şu cümleniz bile umut oluyor bana
İnşallah canım ya. Prgestan iğne yan etki yapto transferden sonraki günden beri hastanedeyim yüksek ateş kalça dize kadar abse yaptı. O yüzden korktum da erkenden test yaptım belki küçük bir yükselme görürüm de bana moral olur diyeBir şey olmasa yükselme olmaz emin ol tabi ki önemli olan son dakikaya kadar seni bırakmaması inşallah
Çok geçmiş olsun ben 9 haftalık oldum hala progestan iğne kullanıyorum çok şükür öyle bi yan etkisi hiç olmadı . En kısa zamanda hayallerine kavuşursun inşallahİnşallah canım ya. Prgestan iğne yan etki yapto transferden sonraki günden beri hastanedeyim yüksek ateş kalça dize kadar abse yaptı. O yüzden korktum da erkenden test yaptım belki küçük bir yükselme görürüm de bana moral olur diye
Çok teşekkür ederim. Şimdi yine kullanıyorum ama göbekten vurunuyorum. Ay inşallah ben de sizin gibi güzel haber aırın salı günğ tekrar edeceğim testi hatta yarın bile bakasın var hcg yeÇok geçmiş olsun ben 9 haftalık oldum hala progestan iğne kullanıyorum çok şükür öyle bi yan etkisi hiç olmadı . En kısa zamanda hayallerine kavuşursun inşallah
Ben çok anlamıyorum canım ama son değer bayağı yükselmiş. Doktorun ne dedi değerlerin içinSelam arkadaşlar benimde 9temmuz dondurulmuş 3.gün emrio transferim 3adet oldu.
18temmuz.44(2gün kanamam oldu)
21temmiz.65
23temmuz.48
27temmuz. 141
29temmuz. 334 cıktı
Durum nasıl sizce
Selam o 29unda 4gun önceki sonuctu 4gun sonra yani dunki sonucumda 1177 ciktiBen çok anlamıyorum canım ama son değer bayağı yükselmiş. Doktorun ne dedi değerlerin için
Oo süper ben de 10. Gün bugün 89,99 iyi fimi 7, gün 8,45 dimiSelam o 29unda 4gun önceki sonuctu 4gun sonra yani dunki sonucumda 1177 cikti