Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.gun embriosu,transfer sonrası 7.gun negatif test,sonradan pozitife donen var mı?
3.gun embrıosun transferınden sonra bugun yanı transfer sonrası 7.gun test yaptım,maalesef negatif,yine de sonraki günler pozitife doner mi basına gelen var mı
3.gun embrıosun transferınden sonra bugun yanı transfer sonrası 7.gun test yaptım,maalesef negatif,yine de sonraki günler pozitife doner mi basına gelen var mı
Bence kan vermelisin 10.gün en erken oda. 2 transferimde de evde asla test yapmadım iyik yapmamışım. Bence erken yapmışsın 3.gün için merkezler bile 12 gün sonraya kan testi günü veriyor genelde
Bence kan vermelisin 10.gün en erken oda. 2 transferimde de evde asla test yapmadım iyik yapmamışım. Bence erken yapmışsın 3.gün için merkezler bile 12 gün sonraya kan testi günü veriyor genelde
7. Gün gerçekten erken. Sakın üzülmeyin. Benim de yarın 9.gün olacak test günümü bekliyorum belki bir gün önce İdrarda bakarım ondan bile emin değilim. O yüzden daha test yapmayın. Belirti var mı?
7. Gün gerçekten erken. Sakın üzülmeyin. Benim de yarın 9.gün olacak test günümü bekliyorum belki bir gün önce İdrarda bakarım ondan bile emin değilim. O yüzden daha test yapmayın. Belirti var mı?
Seni çok iyi anlıyorum ama umudunu henüz kesme bence daha çok erken ki ben 5.gün embriyosunda 7.8 gün mü ne kan verdiğimde negatif aldığım zamann doktorum test gününde bi daha ver demişti düşün
Canım ben dün yaptım 7. Günümdü bugün 8. Gün tekrar yaptım silik çıktı bozma moralini belki benimkide test hatasıdır ama neler okuyoruz burda Herşey olabilir erken daha bende kan vermek için 11. Günü bekleycm