3.gün doldurulmuş embriyo transferi sonrası 9.günde beta hcg 2.79 çıktı. Acil destek :((

Tupbebeksurecimm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
21
8
26
Merhabalar, bugün transfer gününü saymazsak 9. gün. 2 adet doldurulmuş 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sonuç 2,79 çıktı. Moralim çok bozuk. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhabalar, bugün transfer gününü saymazsak 9. gün. 2 adet doldurulmuş 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sonuç 2,79 çıktı. Moralim çok bozuk. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Hayırlısı olsun 12 gün tekrar baksın kana belki yeni yükselişe geçmiştir bende şubatta 3.gün dondurulmus transfer oldum 9gun 78 çıkmıştı 12 gün 412

Bazen çok hızlı artış oluyor benim öyle oldu. 5.gün embriyosu 5.gün b-hcg:6.14 8.gün b-hcg:61.59 a yükseldi.

V Verana merhaba. Hayırlı olsun öncelikle hamileliğiniz🙏🏻 benim de transferimin 8. Günü hcg 3,97 geldi. 5. Günde testim 0.100 dü. Sizce sizinki gibi ilerler mi acaba ? Doktorunuz 5. Gün değeriniz düşük çıktığında birşey söyledi mi acaba size? Çok tedirginim

V Verana merhaba. Hayırlı olsun öncelikle hamileliğiniz🙏🏻 benim de transferimin 8. Günü hcg 3,97 geldi. 5. Günde testim 0.100 dü. Sizce sizinki gibi ilerler mi acaba ? Doktorunuz 5. Gün değeriniz düşük çıktığında birşey söyledi mi acaba size? Çok tedirginim
Ben doktoruma 5.gün göndermemiştim hemşiresine yazmıştım o da çok erken yapmışsınız pazartesi yapmanız lazım dedi 🙈

Canım merhaba değerin yükseldimi bende senin gibi oldum çünkü merak ettim

X