- 13 Mart 2023
- 21
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Tupbebeksurecimm2
Merhabalar, bugün transfer gününü saymazsak 9. gün. 2 adet doldurulmuş 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sonuç 2,79 çıktı. Moralim çok bozuk. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun 12 gün tekrar baksın kana belki yeni yükselişe geçmiştir bende şubatta 3.gün dondurulmus transfer oldum 9gun 78 çıkmıştı 12 gün 412Merhabalar, bugün transfer gününü saymazsak 9. gün. 2 adet doldurulmuş 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sonuç 2,79 çıktı. Moralim çok bozuk. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Merhabalar, bugün transfer gününü saymazsak 9. gün. 2 adet doldurulmuş 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sonuç 2,79 çıktı. Moralim çok bozuk. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Ben doktoruma 5.gün göndermemiştim hemşiresine yazmıştım o da çok erken yapmışsınız pazartesi yapmanız lazım dedi
Canım merhaba değerin yükseldimi bende senin gibi oldum çünkü merak ettim
Sonucunuz yükseldi miT Tupbebeksurecimm2 Merhaba benim de 5. Gün embriyosu transferden sonraki 8. Günde beta 3.97 çıktı. Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Mallesef canımSonucunuz yükseldi mi