• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 genç çok yakışıklı diye sınır dışı edildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Suudi Arabistan'da 3 genç çok yakışıklı oldukları ve kadınları baştan çıkarma endişesiyle sınır dışı edildi...

Güncelleme:18 Nisan 2013 13:40

Suudi arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen kültür festivaline katılan Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) 3 erkek "çok yakışıklı" oldukları gerekçesiyle sınır dışııedildi. Geçen pazar gün yaşanan olayda Suudi din polisleri, festivaldeki BAE standını bastı. ‘Erdemli yaşam ve Ahlaksızlığı Önleme Komisyonu’ festivaldeki kadın ziyaretçilerin yakışıklı erkeklerden etkilenebileceğini düşündü.
Arapça yayınlanan Elaph gazetesindeki habere göre, polisler, stantta görevli erkeklerin festivale katılan kadınları baştan çıkarmasını engellemek için 3 adamı önce festival mekanından çıkardı, ardından da sınır dışı etti.
İsmini açıklamayan bir festival görevlisi "Komite üyeleri kadın ziyaretçilerin onlara kapılmasından endişe etti" dedi.

alıntıdır
olmadı ya,yüzlerine kezzap atsaydınız
:1:

Suudi Arabistan'da 3 genç çok yakışıklı oldukları ve kadınları baştan çıkarma endişesiyle sınır dışı edildi...

Suudi arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen kültür festivaline katılan Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) 3 erkek "çok yakışıklı" oldukları gerekçesiyle sınır dışııedildi. Geçen pazar gün yaşanan olayda Suudi din polisleri, festivaldeki BAE standını bastı. ‘Erdemli yaşam ve Ahlaksızlığı Önleme Komisyonu’ festivaldeki kadın ziyaretçilerin yakışıklı erkeklerden etkilenebileceğini düşündü.
Arapça yayınlanan Elaph gazetesindeki habere göre, polisler, stantta görevli erkeklerin festivale katılan kadınları baştan çıkarmasını engellemek için 3 adamı önce festival mekanından çıkardı, ardından da sınır dışı etti.
İsmini açıklamayan bir festival görevlisi "Komite üyeleri kadın ziyaretçilerin onlara kapılmasından endişe etti" dedi.

alıntıdır

komite üyesi beyler bence bu yakışıklılara kapılmış, kadınlara kaptırmak istememişler:27::27:

biskolata erkekleri canlandı gözümde niyeyse
:1::1:

ben pek inanmadım,
olsa olsa fuara kadınların girişini yasaklarlardı olur biterdi.:ssz:

Ney? Erdemli yaşam ve ahlaksızlığı önleme komisyonu mu? Çok garip :37:
İyi de güzellik göreceli bi kavram, belki başka birine göre hiç de çekici gelmeyebilir bu sınır dışı edilen biscolata erkekleri :37:

Daha neler okuyacaz bu arap yarım adasından:31:
Allahtan kadınlar toplanıp da tecavüz etmemişler bu biscolata erkeklerine:30::30:

komite üyesi beyler bence bu yakışıklılara kapılmış, kadınlara kaptırmak istememişler:27::27:

biskolata erkekleri canlandı gözümde niyeyse
:1::1:

Ahahahhah, bence de :27:

alıntıdır

Türkiyeye alalım o yakışıklıları heba olmasınlar :1:

İyi de güzellik göreceli bi kavram, belki başka birine göre hiç de çekici gelmeyebilir bu sınır dışı edilen biscolata erkekleri :37:

çok doğru ,mesela ben.....
hiç çekici gelmiyor bana bsikolata erkekleri şuraya birini getirsen koysan yanıma elimi bile sürmem ,geldiği gibi gider.....:ssz:

çok doğru ,mesela ben.....
hiç çekici gelmiyor bana bsikolata erkekleri şuraya birini getirsen koysan yanıma elimi bile sürmem ,geldiği gibi gider.....:ssz:

Biscolata erkekleri bana da çok itici geliyo, gerçi adı biscolata erkeği kaldı ama Türkçemizde deyim gibi bişey oldu bu artık :27:

yok ya bende yakışıklı bulduğumdan değil ‘Erdemli yaşam ve Ahlaksızlığı Önleme Komisyonu’ festivalde onları reklamdaki gibi hamur açarken hayal ettim bi an, cezaları ne olurdu acaba:1::1:

bu da nasıl bi festival ismi ya, hiç eğlenceli gelmiyo kulağa:1::1:

Yok zaytung haberi gibi geldi bi an... :1: O haber neymiş merak ettim. :44:

kutlu doğum haftası nedeniyle bitliste panzerlerle halka gül suyu sıkıldı diye haber yapmışlardı, sonra gerçekten sıkılmış bildiğim kadarıyla

haberi okudum...tam türkiyede olabilecek tarzda bir olay aslında diye içimden geçirdim..sonra zaytung mu dur nedir yazılmış.ne olduğunu bilmiyorum ama spekülasyon heralde...neyse yorumsuz kalmayayım dedim...iyi geceler...

Son düzenleme:
Halis muhlis Türk malı olan Burak özçivitin yanından bile geçemez:ssz:

Ağız kısmı çok ablak.
Gözlerinde zaten kalem var.

Sonuç: İtici:ssz:

Yaa ben o burak özçivit' i de beğenmiyom

:37:

Bu arkadaş da koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali bi muameleye maruz kalmış. Sıradan bi çocuk işte nesi aşırı yakışıklı hatta yakışıklı anlamadım

Son düzenleme:
Back