• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 dilek hakkı???

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
3 dilek hakkınız olsa sevgilinizle kısa zamanda olcak ne dilerdiniz ne yapmayı ne olmasını??? hihoyyyt

ilk yorum benden olsun;
1 uzun zamandır sevgilimle görüşmüyorum ayrı şehirler olduğumuz için onunla birlikte vakit geçirmek isterim.
2 hayırlısıylada sevgilimle zamanı gelince evlenmek isterim...
3evlendikten sonrada eşimden çocuğum olsun isterimmm... bu kadarzemuszemus

Hayırlısıyla en kısa zamanda evlenmek...
Huzurlu ve mutlu bir hayat sürmek...
Mutlululğumuza mutluluk katacak çocuklara sahip olmak...

1) nişan
2) düğün
3) çocuk

ondan istediğim 3 şey var şimdilik inşallah okulum bitince onunla ilgili bütün dileklerime kavuşucam tabiki ona da kavuşmuş olucam kaydirigubbakcemile2

Kısa zamanda olmasını istediklerimmm;
1.Evliliğe sıcak bakması,yani evlilikten korkmaması
2.Bana evlenme teklifi etmesi
3.Mutlu bir evliliğimizin olması

ömür boyu beni deli gibi sevmesi
mutlu huzurlu bir evlilik
onun gbi bir oğlan çocuğu

hayallerimdeki gibi bir ewim olsun istiyorum(yanlız bize ait bir ew;kayınpeder ewi değil we hem benim hmde eşimin ailesinden çooooooooooook uzakta :) )
ayağımda topuklu ayakkabılarımla tıkır tıkır her sabahhh erkenden kalkıp makyajımı yapıp masabaşı işime hewesle gitmek istiyorummmm
kocamla bir ömür boyu mutlu huzurlu olmak istiyorum aşkımızın büyüsü bozulmasın;bu rüyadan hiç uyanılmasın istiyorum

1- tüm istediklerim sevdikklerimin keyif ve rahat içinde yanımda yakınımda olmalarını

2-kendimce en yüksek mevkkili bi iş yerinin en çok maaş alan ve en güzel olan bayanı lmak (tabe mal mülk gırla kapiş :51:)

3-dilediğim zaman sevgilimi değiştirmek haleti ruhiyem ne istiyosa o ama günah olmıcak ve ayp da olmıcak :27:

1- Aşkımla tüm zorluklara rağmen hiç birbirimizden kopmamak,evlenmek istiyoruum.
2- Aşkımla en büyük hayalimiz Mekke veya Medine'de yaşamakkkk ♥
3-Yine aşkımla hayalimzdeki araba Audi Q7 heheyytt :51: :51:

1. Kilo vermek ve sagligimi duzeltmek.
2. Hayirlisiyla sevgilimle yuva coluk cocuk sahibi olmak.
3. Okulu bitirmek.

Devlet memuru olmak
Beni çok seven hiç bi zaman bırakmyacak birisiyle tanışmak
ve onunla mutlu mesut ve çocuklarımızla geçinmek :16::16::16::16:

Bu sene sınavı var inşallah vergi hesap uzmanı olursun...
bende şu okulu hayırlısıyla bitiririm
ve evleniriz bebelerimiz olur :1:

izmirde ferah güzel bir evimiz olsun
bu yıl evlenelim
çocuklarımız olsun :)

Back