- 13 Kasım 2020
- 5
- 6
- 1
- 42
- Konu Sahibi BirUmutttttttt
-
Çok teşekkürler Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin. Kazasız belasız alın kucağınıza, çook sevindim sizin adınıza..Böyle güzel yazıları görünce çok ümitleniyorum çok seviniyorum Allah da biliyor. Benim için de, tüp bebek aşamasında olan diğer anne adayları için de dua edin lütfen
Amin inşallahAllah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende Pendik bölgesinde bu hastaneyi düşünüyorum, maliyeti size ne oldu bilgi verebilir misiniz
Bende medical park pendiğe gidiyorum drum semra esenkaya tüp bebekte çok iyi diyorlar. Sizde mi tüp bebek düşünüyorsunuz?Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende Pendik bölgesinde bu hastaneyi düşünüyorum, maliyeti size ne oldu bilgi verebilir misiniz
Bana pko teşisi konuldu eşimde de sperm sorunu var. Benimde evime yakın medical park. Dr üç ay bekleyelim doğal yollarla olmazsa tüp bebeğe başlarız dedi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun. Siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Peki transferi ve toplama işlemini hangi hastanede yapıyor?Herkese Merhaba
Yaklaşık 1 yıl önce başladığım tüp bebek deneme serüvenimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
2 defa üst üste Memorial Ataşehir hastanesinde maalesef olumsuz sonuç aldım bu arada yaşım 38 bu sebepten vakit kaybetmemem gerekiyordu,uzun araştırma sonucu Pendik Medical Park hastanesi doktoru Sevgili Doc dr Murat Bozkurt ile tanıştım ve benden rahim filmi istedi filmde görülüyorduki istmoselim varmış ilk defa böyle birşey duymuştum anlamı sezeryan dikişinde açılma ilk doğumumda oluşmuş bu sebepten emriyolar tutunamıyormuş Murat bey istmoselimi kapalı ameliyatla tekrardan düzeltti bu arada ameliyattan önce yumurtalarımı topladı tabiki daha sonra ameliyatımı yaptı yani çok sistematik ilerledi ve yaklaşık 4 ay sonra transfer işlemim gerçekleşti ve şuan hamile olduğumu öğrendim,duygularım tarifsiz Murat bey gerçekten dalında muhteşem bir doktor herşeyi titizlikle takip edip ilerliyor kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır
Herkese Merhaba
Yaklaşık 1 yıl önce başladığım tüp bebek deneme serüvenimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
2 defa üst üste Memorial Ataşehir hastanesinde maalesef olumsuz sonuç aldım bu arada yaşım 38 bu sebepten vakit kaybetmemem gerekiyordu,uzun araştırma sonucu Pendik Medical Park hastanesi doktoru Sevgili Doc dr Murat Bozkurt ile tanıştım ve benden rahim filmi istedi filmde görülüyorduki istmoselim varmış ilk defa böyle birşey duymuştum anlamı sezeryan dikişinde açılma ilk doğumumda oluşmuş bu sebepten emriyolar tutunamıyormuş Murat bey istmoselimi kapalı ameliyatla tekrardan düzeltti bu arada ameliyattan önce yumurtalarımı topladı tabiki daha sonra ameliyatımı yaptı yani çok sistematik ilerledi ve yaklaşık 4 ay sonra transfer işlemim gerçekleşti ve şuan hamile olduğumu öğrendim,duygularım tarifsiz Murat bey gerçekten dalında muhteşem bir doktor herşeyi titizlikle takip edip ilerliyor kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?